مقاله تحلیل پایداری و ارایه الگوی گودبرداری در آبرفت دانه ریز جنوب تهران


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل پایداری و ارایه الگوی گودبرداری در آبرفت دانه ریز جنوب تهران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل پایداری و ارایه الگوی گودبرداری در آبرفت دانه ریز جنوب تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل پایداری و ارایه الگوی گودبرداری در آبرفت دانه ریز جنوب تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل پایداری و ارایه الگوی گودبرداری در آبرفت دانه ریز جنوب تهران :

مقاله تحلیل پایداری و ارایه الگوی گودبرداری در آبرفت دانه ریز جنوب تهران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله علوم دانشگاه تهران از صفحه ۱۳ تا ۲۲ منتشر شده است.
نام: تحلیل پایداری و ارایه الگوی گودبرداری در آبرفت دانه ریز جنوب تهران
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آبرفت تهران
مقاله GeoSlope
مقاله پایداری گود

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مطالعات زمین شناسی و زمین شناسی مهندسی زیادی بر روی آبرفت های تهران با دیدگاه بررسی ویژگی های مهندسی این آبرفت ها و وضعیت سیمانتاسیون در آنها انجام شده، ولی در این مطالعات کمتر به پدیده هایی نظیر گودبرداری که بطور مداوم در آبرفت تهران برای پروژه های مختلف انجام می گردد، پرداخته شده است. در این تحقیق سعی شده با توجه به گسترش آبرفت های ریز دانه در جنوب تهران به مطالعه الگوی پایداری گود در قسمتی از این رسوبات در جنوب تهران پرداخته شود. بدین منظور با توجه به برداشت های صحرایی و آزمایشگاهی پارامترهای مهندسی بخشی از این آبرفت ها که در محدوده مطالعه مذکور تعریف شده، تعیین و با استفاده از روش مورگنسترن – پرایس که بر پایه فلسفه تعادل حدی بنا شده است، با بهره گیری از نرم افزار GeoStudio تحلیل گود انجام شده است. بر اساس نتایج تحلیل ها منطقه مورد مطالعه از لحاظ پایداری گود به ۳ ناحیه مجزای D1،D2 و D3 تقسیم گردیده است.نمودار تغییرات شیب گودبرداری با عمق برای سه ناحیه مشخص شده ارایه گردیده است. بر این اساس در ناحیه D1 بدلیل کمتر بودن میزان ماسه امکان گودبرداری با دیوار قائم تا عمق بیشتری نسبت به دو ناحیه دیگر وجود دارد. هر چند عمق گودبرداری با دیوار قائم در ناحیه D2 و D3 برابر است ولی در صورت نیاز به گودبرداری اعماق بیشتر بدلیل وجود لنزهای ماسه در ناحیه D3 لازم است گودبرداری با شیب کمتری نسبت به ناحیه D2 انجام شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.