مقاله بررسی روش های مختلف تایپینگ برای تشخیص و افتراق سویه های اشریشیاکلی جدا شده از موارد عفونت های دستگاه ادراری


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روش های مختلف تایپینگ برای تشخیص و افتراق سویه های اشریشیاکلی جدا شده از موارد عفونت های دستگاه ادراری دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روش های مختلف تایپینگ برای تشخیص و افتراق سویه های اشریشیاکلی جدا شده از موارد عفونت های دستگاه ادراری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روش های مختلف تایپینگ برای تشخیص و افتراق سویه های اشریشیاکلی جدا شده از موارد عفونت های دستگاه ادراری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روش های مختلف تایپینگ برای تشخیص و افتراق سویه های اشریشیاکلی جدا شده از موارد عفونت های دستگاه ادراری :

مقاله بررسی روش های مختلف تایپینگ برای تشخیص و افتراق سویه های اشریشیاکلی جدا شده از موارد عفونت های دستگاه ادراری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات) از صفحه ۱ تا ۱۴ منتشر شده است.
نام: بررسی روش های مختلف تایپینگ برای تشخیص و افتراق سویه های اشریشیاکلی جدا شده از موارد عفونت های دستگاه ادراری
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اشریشیاکلی
مقاله تایپینگ
مقاله بررسی طرح پلاسمیدی
مقاله عفونت دستگاه ادراری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: عفونت ادراری از شایع ترین عفونت های انسانی می باشد. اشریشیاکلی عامل ۹۰% از این عفونت هاست.
هدف: در این مطالعه روش های مختلف تایپینگ (سروتایپینگ، رزیستوتایپینگ و بررسی طرح پلاسمیدی) برای تشخیص و افتراق سویه های اشریشیاکلی جدا شده از عفونت های ادراری مورد مقایسه قرار گرفته است.
روش بررسی: چهل و چهار سویه اشریشیاکلی جدا شده از بیماران مبتلا در شمال ایران در بهار ۸۳ مورد بررسی قرار گرفت. سروتایپینگ با استفاده از Mast Diagnostic Kit و آنتی سرم O۲ تولید شده توسط موسسه رازی، رزیستوتایپینگ به روش Kirby & Bauer و استخراج پلاسمید به روش تغییریافته Birnboim & Doly انجام گرفت. برای سویه هایی که طرح پلاسمیدی مشابه داشتند هضم آنزیمی با آنزیم EcoRI انجام گرفت.
نتایج: در سروتایپینگ، ۱۶ سویه در ۴ گروه شامل سروتایپ های O۲, O۶, O۱۸, O۲۵ سروتایپ شدند. در رزیستوتایپینگ ۲۴ الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی به دست آمد که شایع ترین آنها تتراسایکلین / آمپی سیلین بود. همه سویه ها به ایمی پنم حساس بودند. در بررسی طرح پلاسمیدی ۴ سویه فاقد پلاسمید بودند و ۴۰ سویه تعداد ۱ تا ۱۰ پلاسمید نشان دادند که همگی دارای یک پلاسمید ۹۹ مگادالتونی بودند و ۸۵% آن ها به آمپی سیلین مقاوم بودند. تعداد ۳۱ طرح پلاسمیدی مشاهده شد و استفاده از آنزیم EcoRI در مواردی الگوهای متفاوتی نشان داد.
نتیجه گیری: سروتایپ های O۲ و O۶ از فراوان ترین سروتایپ ها بودند که می تواند نشان دهنده ایجاد موارد عفونت های ادراری توسط محدودی از سویه های اشریشیاکلی با سروتایپ های خاص باشد. مقاومت بالا به آمپی سیلین و تتراسایکلین احتمالا به دلیل مصرف بی رویه این انتی بیوتیک ها ایجاد شده است. حضور پلاسمید ۹۹ مگادالتونی در اکثر سویه ها (%۹۰) می تواند نشان دهنده ارتباط اپیدمیولوژیک سویه های UPEC باشد. در این مطالعه طرح پلاسمیدی نسبت به سروتایپینگ و رزیستوتایپینگ سویه های بیشتری افتراق داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.