مقاله تاثیر انحراف فکر بر شاخص های فیزیولوژیک و شدت درد ناشی از رگ گیری در کودکان ۳ تا ۶ ساله بستری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر انحراف فکر بر شاخص های فیزیولوژیک و شدت درد ناشی از رگ گیری در کودکان ۳ تا ۶ ساله بستری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر انحراف فکر بر شاخص های فیزیولوژیک و شدت درد ناشی از رگ گیری در کودکان ۳ تا ۶ ساله بستری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر انحراف فکر بر شاخص های فیزیولوژیک و شدت درد ناشی از رگ گیری در کودکان ۳ تا ۶ ساله بستری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر انحراف فکر بر شاخص های فیزیولوژیک و شدت درد ناشی از رگ گیری در کودکان ۳ تا ۶ ساله بستری :
مقاله تاثیر انحراف فکر بر شاخص های فیزیولوژیک و شدت درد ناشی از رگ گیری در کودکان ۳ تا ۶ ساله بستری که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۹ در حیات از صفحه ۳۹ تا ۴۷ منتشر شده است.
نام: تاثیر انحراف فکر بر شاخص های فیزیولوژیک و شدت درد ناشی از رگ گیری در کودکان ۳ تا ۶ ساله بستری
این مقاله دارای ۹ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله درد
مقاله رگ گیری
مقاله انحراف فکر
مقاله شاخص های فیزیولوژیک
مقاله کودکان بستری
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: بیماری و بستری شدن اغلب اولین بحران هایی هستند که کودکان با آن مواجه می شوند و انجام رویه های دردناک از جمله رگ گیری برای تشخیص و درمان یکی از مهم ترین علل درد در کودکان می باشد. به همین دلیل درمان مناسب درد نیز از اهداف مهم مراقبتی این کودکان به شمار می رود. از اقدامات مستقل پرستاری جهت تسکین درد که کم هزینه و کاربردی بوده و برای کودکان نیز جذاب می باشد استفاده از شیوه های غیر دارویی از جمله انحراف فکر است. پژوهش حاضر با هدف تعیین تاثیر انحراف فکر بر برخی از شاخص های فیزیولوژیک (تعداد ضربان قلب و میزان اشباع اکسیژن خون شریانی) و شدت درد ناشی از رگ گیری در کودکان ۶-۳ ساله بستری انجام شده است.
روش بررسی: در یک کارآزمایی بالینی از ابتدای تیر تا پایان شهریور ۱۳۸۸، ۷۲ کودک ۶-۳ ساله بستری در بخش اورژانس بیمارستان کودکان رشت قبل از رویه رگ گیری، به طور تصادفی به دو گروه آزمون و شاهد تقسیم شدند. حین رگ گیری، در گروه آزمون، انحراف فکر با استفاده از دستگاه حباب ساز صورت گرفت و در گروه شاهد هیچ مداخله ای صورت نگرفت. تعداد ضربان قلب و میزان اشباع اکسیژن خون شریانی هر دو گروه با دستگاه پالس اکسیمتر در دو مرحله قبل و بعد از مداخله به مدت ۳ دقیقه اندازه گیری و مقایسه شد. همچنین ۱۰دقیقه پس از اتمام رگ گیری، شدت درد کودکان با استفاده از ابزار اوشر در دو گروه اندازه گیری و مقایسه شد.
یافته ها: اختلاف آماری معناداری در میانگین تعداد ضربان قلب (p<0.01)، میزان اشباع اکسیژن خون شریانی (p=0.009) و نیز شدت درد(p<0.001) کودکان دو گروه آزمون و شاهد پس از مداخله مشاهده شد، به طوری که با اعمال انحراف فکر، کودکان گروه آزمون شدت درد کمتری را نسبت به کودکان گروه شاهد درک نموده و میانگین تعداد ضربان قلب و میزان اشباع اکسیژن خون شریانی آنان نیز تغییرات کمتری داشته و متعادل تر بوده است.
نتیجه گیری: طبق یافته های این پژوهش انحراف فکر از طریق حباب سازی باعث کاهش پاسخ های فیزیولوژیک و شدت درد ناشی از رگ گیری در کودکان ۶-۳ ساله شده و می تواند به عنوان شیوه موثری در کنترل درد ناشی از رگ گیری در کودکان خردسال استفاده شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.