مقاله بررسی میزان کربوهیدرات و عناصر معدنی نهال های جوان چند رقم گلابی آسیایی (.Pyrus serotina Rehd) بر روی پایه های بذری گلابی اروپایی (.Pyrus communis L) دراقلیم اصفهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان کربوهیدرات و عناصر معدنی نهال های جوان چند رقم گلابی آسیایی (.Pyrus serotina Rehd) بر روی پایه های بذری گلابی اروپایی (.Pyrus communis L) دراقلیم اصفهان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان کربوهیدرات و عناصر معدنی نهال های جوان چند رقم گلابی آسیایی (.Pyrus serotina Rehd) بر روی پایه های بذری گلابی اروپایی (.Pyrus communis L) دراقلیم اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان کربوهیدرات و عناصر معدنی نهال های جوان چند رقم گلابی آسیایی (.Pyrus serotina Rehd) بر روی پایه های بذری گلابی اروپایی (.Pyrus communis L) دراقلیم اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان کربوهیدرات و عناصر معدنی نهال های جوان چند رقم گلابی آسیایی (.Pyrus serotina Rehd) بر روی پایه های بذری گلابی اروپایی (.Pyrus communis L) دراقلیم اصفهان :

مقاله بررسی میزان کربوهیدرات و عناصر معدنی نهال های جوان چند رقم گلابی آسیایی (.Pyrus serotina Rehd) بر روی پایه های بذری گلابی اروپایی (.Pyrus communis L) دراقلیم اصفهان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران) از صفحه ۲۰۹ تا ۲۲۱ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان کربوهیدرات و عناصر معدنی نهال های جوان چند رقم گلابی آسیایی (.Pyrus serotina Rehd) بر روی پایه های بذری گلابی اروپایی (.Pyrus communis L) دراقلیم اصفهان
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پتاسیم
مقاله ازت
مقاله تغییرات فصلی
مقاله کربوهیدرات محلول
مقاله فسفر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در راستای بررسی سازگاری ارقام گلابی آسیایی با شرایط آب و هوایی ایران که توسط گروه علوم باغبانی دانشگاه تربیت مدرس در دست انجام است پژوهش حاضر به منظور بررسی اولیه سازگاری ۹ رقم گلابی آسیایی در دو منطقه اصفهان انجام شد. بدین منظور ارقام گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) پیوند شده بر روی پایه های دانهالی گلابی اروپایی (Pyrus communis L.) در فصل رویشی ۱۳۸۷ در منطقه پیر بکران اصفهان جهت اندازه گیری میزان عناصر غذایی ازت، فسفر و پتاسیم و میزان کربوهیدرات کل در ۳ مرحله رشد رویشی بر روی برگ های برداشت شده مورد بررسی قرار گرفتند. همچنین این اندازه گیری ها در منطقه کبوترآباد اصفهان و بر روی ریشه و قسمت های هوایی (برگ و شاخه) و بصورت تخریبی بر روی نهال های پیوند شده و در طی فصل رشد رویشی در سال ۱۳۸۸ تکرار شد. نتایج نشان داد که ارقام گلابی آسیایی از نظر صفات یاد شده به صورت معنی داری تحت تاثیر قرار گرفتند و در مقایسه با ارقام بومی این منطقه یعنی سبری (SB) و شاه میوه (SH) در شرایط بسیار مناسب قرار دارد. نتایج تجزیه عناصر غذایی ازت، فسفر و پتاسیم برگ و نیز کربوهیدرات محلول برگ در هر دو سال و در هر سه مرحله نمونه گیری نشان از تفاوت معنی دار در بین ارقام گلابی داد. در طول فصل میزان ازت و فسفر برگ به طور معنی داری کاهش یافت اما میزان پتاسیم به طور معنی داری افزایش داشت. کربوهیدرات محلول برگ نیز در هر سه مرحله نمونه گیری تفاوت معنی داری نشان داد، به طوری که مقدار کربوهیدرات برگ در سال اول به طور معنی داری به تدریج از اوایل فصل تا اواسط فصل رو به افزایش گذاشته و از این زمان تا اواخر فصل مقدار آن کاهش پیدا نمود. اگرچه میزان کربوهیدرات برگ در سال دوم تا اواسط فصل رو به کاهش گذاشته و سپس مقدار آن اواخر فصل افزایش داشت. ریشه ها مهم ترین اندام ذخیره کننده کربوهیدرات بوده و مقدار کربوهیدرات محلول ساقه، ریشه و نیز فسفر و پتاسیم ریشه در طول فصل رشد شروع به کاهش کرد. مقدار درصد ازت و پتاسیم ساقه در طول فصل کاهش یافته و مقدار فسفر آن ابتدا کاهش و سپس افزایش پیدا کرد. مقدار ازت ریشه نیز در طول فصل افزایش پیدا کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.