مقاله تعیین و شناسایی آلل های خودناسازگاری (S- آلل) در ژنوتیپ های و ارقام منتخب ایرانی و خارجی بادام به روش PCR


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین و شناسایی آلل های خودناسازگاری (S- آلل) در ژنوتیپ های و ارقام منتخب ایرانی و خارجی بادام به روش PCR دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین و شناسایی آلل های خودناسازگاری (S- آلل) در ژنوتیپ های و ارقام منتخب ایرانی و خارجی بادام به روش PCR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین و شناسایی آلل های خودناسازگاری (S- آلل) در ژنوتیپ های و ارقام منتخب ایرانی و خارجی بادام به روش PCR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین و شناسایی آلل های خودناسازگاری (S- آلل) در ژنوتیپ های و ارقام منتخب ایرانی و خارجی بادام به روش PCR :

مقاله تعیین و شناسایی آلل های خودناسازگاری (S- آلل) در ژنوتیپ های و ارقام منتخب ایرانی و خارجی بادام به روش PCR که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران) از صفحه ۲۴۷ تا ۲۵۲ منتشر شده است.
نام: تعیین و شناسایی آلل های خودناسازگاری (S- آلل) در ژنوتیپ های و ارقام منتخب ایرانی و خارجی بادام به روش PCR
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آلل
مقاله خودناسازگاری
مقاله بادام
مقاله PCR
مقاله آغازگر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بادام با نام علمی Prunus dulcis Miller [D.A. Webb] دارای خودناسازگاری گامتوفیتیک است. برای کشت وسیع و تجاری بادام استفاده از ارقام خودسازگار و کشت حداقل دو رقم سازگار با هم الزامی است. تعیین خودناسازگاری در بادام روش های متعددی دارد که جدیدترین آنها استفاده از آغازگرهای اختصاصی به روش PCR است. در این آزمایش از جفت آغازگر اختصاصی AS1II و AmyC5R برای تعیین آللهای خودناسازگاری در بعضی ارقام ایرانی، ژنوتیپ های برتر در کلکسیون پردیس کشاورزی دانشگاه تهران و چند رقم خارجی به عنوان شاهد، استفاده شد. این جفت آغازگر برای تعیین آلل های خودناسازگاری –S) آلل) S۱، S۲، S۳، S۵، S۷ ،S۹، S۱۰، S۱۱،S۱۲ و S۱۳ مناسب است. نتایج به دست آمده در این آزمایش نشان داد که اندازه باندهای ارقام خارجی با گزارش های ارایه شده به طور کامل مطابقت دارد. بنابراین باندهای شناخته شده مربوط به ارقام خارجی ملاک مقایسه باندهای مربوط به ژنوتیپ ها و ارقام ایرانی مورد بررسی قرار گرفت. با مقایسه اندازه باندها نوع آلل خودناسازگاری مربوط به ژنوتیپ یا رقم مورد مطالعه پیش بینی گردید. اندازه باندهای ارقام ایرانی و ژنوتیپ های برتر مرکز تحقیقات باغبانی پردیس کشاورزی دانشگاه تهران عبارتند از: “یلدا” به اندازه ۱۱۰۰ و ۲۰۰۰ جفت باز متعلق به S۱ وS۷ ؛ “شاهرودی ۵-“، “آذر” و “شکوفه” به اندازه ۱۲۰۰ جفت باز متعلق به Sf یا S۳؛ “تلخ -۱۳” با باندی به اندازه ۲۰۰۰ جفت باز متعلق به S۷ و باندی به اندازه ۱۶۰۰ جفت باز متعلق بهS۱۲؛ ژنوتیپ دیرگل شماره ۵ به اندازه ۱۲۰۰ و ۱۴۰۰ جفت باز که متعلق به S۱ و S۱۳؛ ژنوتیپ دیرگل شماره ۱۱ به اندازه ۱۴۰۰ جفت باز متعلق به S۱۳ می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.