مقاله تهیه و بررسی ویژگی های کیفی برگه خرمالو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تهیه و بررسی ویژگی های کیفی برگه خرمالو دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تهیه و بررسی ویژگی های کیفی برگه خرمالو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه و بررسی ویژگی های کیفی برگه خرمالو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تهیه و بررسی ویژگی های کیفی برگه خرمالو :
مقاله تهیه و بررسی ویژگی های کیفی برگه خرمالو که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۶۵ تا ۷۲ منتشر شده است.
نام: تهیه و بررسی ویژگی های کیفی برگه خرمالو
این مقاله دارای ۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ویژگی های کیفی
مقاله آزمون چشایی
مقاله برگه خرمالو
چکیده و خلاصهای از مقاله:
یکی از بهترین روش های کاهش هزینه حمل و نقل و افزایش عمر انبارمانی میوه ها و محصولات کشاورزی خشک کردن آنها می باشد. میوه خرمالو (Diospyrus kaki L.) به منظور خشک کردن، تهیه برگه و بررسی ویژگی های کیفی آن در رطوبت اولیه .wb 21.75% مورد مطالعه قرار گرفت. ویژگی های کیفی مورد بررسی در این تحقیق شامل شیرینی، رنگ، نرمی، قابلیت جویدن، عدم گسی و بو بود. در این تحقیق از ۲۶ نفر در محدوده سنی بین ۲۵-۳۰ سال برای انجام آزمون چشایی استفاده شد. سپس با انتخاب ۳ سطح رطوبت ۵، ۱۰ و ۱۵% و بررسی داده های آزمون چشایی، نتایج نشان داد که اگر چه سطح رطوبت %۵ دارای بیشترین مزه شیرینی و عدم گسی است اما سطح رطوبت %۱۰ حداکثر مطلوبیت جویدن، نرمی و در نهایت بیشترین مطلوبیت کلی با امتیاز ۸۵۱۳% را به خود اختصاص داد. در نتیجه به نظر می رسد برای تهیه برگه از میوه خرمالوی با رطوبت اولیه مشابه بهتر است از برگه های با سطح رطوبت %۱۰ استفاده شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.