مقاله تعیین برخی خواص فیزیکی سه رقم شلتوک در رطوبت های مختلف


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین برخی خواص فیزیکی سه رقم شلتوک در رطوبت های مختلف دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین برخی خواص فیزیکی سه رقم شلتوک در رطوبت های مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین برخی خواص فیزیکی سه رقم شلتوک در رطوبت های مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین برخی خواص فیزیکی سه رقم شلتوک در رطوبت های مختلف :

مقاله تعیین برخی خواص فیزیکی سه رقم شلتوک در رطوبت های مختلف که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۹۹ تا ۱۰۶ منتشر شده است.
نام: تعیین برخی خواص فیزیکی سه رقم شلتوک در رطوبت های مختلف
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خواص فیزیکی
مقاله شلتوک
مقاله ابعاد اصلی
مقاله چگالی ظاهری
مقاله چگالی واقعی
مقاله زاویه شیب طبیعی و زاویه استقرار

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مشخصات فیزیکی محصولات کشاورزی به منظور طراحی بهینه ماشین های فرآوری، کاشت و برداشت و همچنین به منظور کاهش تلفات و حفظ کیفیت محصولات طی عملیات برداشت از اهمیت فراوانی برخوردار می باشند. دراین تحقیق برخی خصوصیات فیزیکی سه رقم متداول برنج (ارقام خزر، هاشمی و هیبرید) شامل ابعاد اصلی، قطر هندسی، قطر حسابی، ضریب کرویت، سطح و حجم دانه ها، وزن هزار دانه، چگالی ظاهری، حجم واقعی، چگالی واقعی، زاویه شیب طبیعی و زاویه استقرار در چهارسطح رطوبتی ۱۰، ۱۴، ۱۸ و ۲۲%w.b. (از رطوبت برداشت تا رطوبت نگهداری) تعیین و اثر محتوای رطوبت محصول بر آنها مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش محتوای رطوبت محصول ابعاد اصلی، قطر هندسی، قطر حسابی، ضریب کرویت، سطح و حجم دانه ها، وزن هزار دانه، چگالی ظاهری، چگالی واقعی و زاویه شیب طبیعی به طور معنی داری افزایش می یابد در حالیکه حجم واقعی کاهش می یابد. همچنین با افزایش محتوای رطوبت محصول زاویه استقرار به طور معنی داری افزایش یافت. در تمام سطوح رطوبتی مورد مطالعه در بین سطوح تماس بیشترین میانگین زاویه استقرار در هر سه رقم، به سطح تماس ورق سیاه و کمترین میانگین زاویه استقرار در ارقام خزر و هیبرید به سطح تماس ورق روغنی و در رقم هاشمی به سطح تماس ورق گالوانیزه اختصاص داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.