مقاله تاثیر تراکم بوته بر دوره بحرانی کنترل علف های هرز کلزا (.Brassica napus L) در منطقه رشت


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تراکم بوته بر دوره بحرانی کنترل علف های هرز کلزا (.Brassica napus L) در منطقه رشت دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تراکم بوته بر دوره بحرانی کنترل علف های هرز کلزا (.Brassica napus L) در منطقه رشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تراکم بوته بر دوره بحرانی کنترل علف های هرز کلزا (.Brassica napus L) در منطقه رشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تراکم بوته بر دوره بحرانی کنترل علف های هرز کلزا (.Brassica napus L) در منطقه رشت :

مقاله تاثیر تراکم بوته بر دوره بحرانی کنترل علف های هرز کلزا (.Brassica napus L) در منطقه رشت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در دانش علف های هرز از صفحه ۱۳ تا ۳۰ منتشر شده است.
نام: تاثیر تراکم بوته بر دوره بحرانی کنترل علف های هرز کلزا (.Brassica napus L) در منطقه رشت
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله افت مجاز عملکرد
مقاله گامپرتز
مقاله لجستیک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی تاثیر تراکم بوته بر دوره بحرانی کنترل علف های هرز کلزا (Brassica napus) رقم هایولا ۴۰۱، آزمایشی در سال زراعی ۸۸-۱۳۸۷ در موسسه تحقیقات برنج رشت، به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. فاکتورها شامل تراکم بوته (۸۰ و ۵۷ بوته در متر مربع) و دوره های مدیریت علف های هرز بر مبنای مراحل رشدی کلزا (۵ سطح کنترل و ۵ سطح تداخل علف های هرز تا مراحل سبز شدن، ۲ برگی، ۴ برگی، ۸ برگی و ظهور جوانه گل و دو تیمار کنترل و تداخل تمام فصل به عنوان شاهد) بودند. دوره بحرانی کنترل علف های هرز بر مبنای مقادیر ۵ و ۱۰ درصد افت مجاز عملکرد و از طریق برازش توابع غیر خطی رگرسیونی گامپرتز و لجستیک به داده های مربوط به عملکرد نسبی، به ترتیب در تیمارهای عاری و آلوده به علف های هرز تعیین شد. نتایج به دست آمده از این آزمایش نشان داد که دوره بحرانی کنترل علف های هرز در تراکم ۸۰ بوته در متر مربع با احتساب ۱۰ و ۵ درصد افت مجاز عملکرد، به ترتیب بین مراحل سبز شدن تا ظهور جوانه گل (۳۱۵-۱۰۸۴ روز پس از کاشت) و کاشت تا گلدهی (۱۳۵-۱۳۹۴ روز پس از کاشت) بود. در تراکم ۵۷ بوته در متر مربع نیز این دوره با در نظر گرفتن مقادیر ۱۰ و ۵ درصد کاهش قابل قبول عملکرد، به ترتیب بین مراحل سبز شدن تا گلدهی (۲۵۵-۱۱۵ روز پس از کاشت) و کاشت تا گلدهی (۴-۱۴۳ روز پس از کاشت) تعیین شد. بنابراین، دوره بحرانی کنترل علف های هرز در تراکم ۵۷ بوته در متر مربع نسبت به تراکم ۸۰ بوته، زودتر شروع شده و دامنه آن نیز طولانی تر بود. در این آزمایش، علف های هرز پاییزه به ترتیب اهمیت (از نظر تعداد) شامل علف چمنی(Poa trivialis) ، خونی واش (Phalaris minor)، آلاله پیازی (Ranunculus bulbosus) و ترشک (Rumex crispus) بوده و علف های هرز بهاره نیز شامل پیر بهار کانادایی (Erigeron Canadensis) و توری (Lythrum salicaria) بودند. تعداد و وزن خشک علف های هرز به عوامل مورد بررسی و بر همکنش آن ها واکنش معنی داری نشان داده و بیشترین تعداد و وزن خشک علف های هرز مربوط به تراکم ۵۷ بوته در تیمار تداخل تا مرحله ۸ برگی بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.