مقاله اثرات مصرف آب هویج غنی شده با بتاکاروتن بر روی شاخص مقاومت به انسولین در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات مصرف آب هویج غنی شده با بتاکاروتن بر روی شاخص مقاومت به انسولین در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات مصرف آب هویج غنی شده با بتاکاروتن بر روی شاخص مقاومت به انسولین در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات مصرف آب هویج غنی شده با بتاکاروتن بر روی شاخص مقاومت به انسولین در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات مصرف آب هویج غنی شده با بتاکاروتن بر روی شاخص مقاومت به انسولین در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو :

مقاله اثرات مصرف آب هویج غنی شده با بتاکاروتن بر روی شاخص مقاومت به انسولین در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در مهر ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه) از صفحه ۵۹ تا ۶۸ منتشر شده است.
نام: اثرات مصرف آب هویج غنی شده با بتاکاروتن بر روی شاخص مقاومت به انسولین در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دیابت نوع دو
مقاله آب هویج
مقاله بتاکاروتن
مقاله گلوگز سرم
مقاله انسولین سرم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: چگونگی نقش بتاکاروتن در متابلیسم گلوکز در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو نامشخص می باشد. لذا مطالعه حاضر به منظور بررسی تاثیرآب هویج غنی شده با بتاکاروتن برسطح شاخص های گلیسمی دراین بیماران طراحی گردید.
مواد و روش ها: این کارآزمایی بالینی تصادفی دو سو کور کنترل شده برروی ۴۴ بیمار مبتلا به دیابت نوع ۲ صورت گرفت. ابتدا بیماران به طور تصادفی به دو گروه دریافت کننده ۲۰۰ میلیلیتر آب هویج غنی شده با ۱۰ میلیگرم بتاکاروتن (گروه الف) و آب هویج معمولی (گروه ب) تقسیم شدند. هر دو گروه به مدت ۸ هفته، هرروز آب هویج را در وعده ناهار (به جای یک واحد غلات) دریافت نمودند. یادآمد ۲۴ ساعته خوراک در ۳ روز متوالی و ۶ روز غیر متوالی در ابتدا و انتهای مطالعه گرفته شد. سطوح گلوکز، انسولین و بتاکاروتن سرم در نمونه های خون ناشتا در شروع و پایان هفته هشتم اندازه گیری و مقاومت انسولین محاسبه شد. درنهایت داده های بررسی مصرف مواد غذایی با Nutritionist IV و نرم افزار SPSS 11.5 مورد آنالیز قرار گرفتند.
یافته ها: سطح بتاکاروتن سرم به طور معنی داری در گروه الف، نسبت به گروه ب، افزایش یافت. سطح شاخص های گلیسمی مورد نظر در این تحقیق طی ۸ هفته مداخله به صورت جزیی تغییرکردند که این تغییرات به لحاظ آماری معنی دار نبودند.
استنتاج: در این گروه از بیماران مبتلا به دیابت نوع دو مصرف روزانه ۲۰۰ میلی لیتر آب هویج غنی شده با ۱۰ میلیگرم بتاکاروتن به مدت ۸ هفته بدون تغییر معنی داری در شاخص های گلیسمیک، سبب افزایش سطح آنتی اکسیدانی سرم گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.