مقاله تاثیر آموزش مبتنی بر «تدریس برای فهمیدن» بر برنامه درسی تجربه شده درس تاریخ هنر


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر آموزش مبتنی بر «تدریس برای فهمیدن» بر برنامه درسی تجربه شده درس تاریخ هنر دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر آموزش مبتنی بر «تدریس برای فهمیدن» بر برنامه درسی تجربه شده درس تاریخ هنر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر آموزش مبتنی بر «تدریس برای فهمیدن» بر برنامه درسی تجربه شده درس تاریخ هنر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر آموزش مبتنی بر «تدریس برای فهمیدن» بر برنامه درسی تجربه شده درس تاریخ هنر :

مقاله تاثیر آموزش مبتنی بر «تدریس برای فهمیدن» بر برنامه درسی تجربه شده درس تاریخ هنر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مطالعات برنامه درسی از صفحه ۳۹ تا ۵۶ منتشر شده است.
نام: تاثیر آموزش مبتنی بر «تدریس برای فهمیدن» بر برنامه درسی تجربه شده درس تاریخ هنر
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تدریس
مقاله فهمیدن
مقاله مباحث مولد
مقاله ارزشیابی تکوینی
مقاله برنامه درسی اجرا شده (آموزش)
مقاله برنامه درسی تجربه شده (عملکرد)

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پرورش قوه فهم همواره یکی از غایات تعلیم و تربیت و هم چنین یکی از مباحث مشکل و مبهم برنامه ریزی درسی بوده است. با آن که مطالعات بسیاری بر روی پرورش قوه فهم صورت گرفته، اما هنوز سوالات بسیاری در این حوزه مطرح است. پژوهش حاضر سعی می کند با استفاده از چارچوب پروژه «تدریس برای فهمیدن»، تاثیر اجرای برنامه درسی (تدریس) با هدف فهمیدن را به شیوه مرسوم اجرای برنامه درسی در مدارس بر عملکرد تحصیلی دانش آموزان دختر هنرستانی معین کند. در چارچوب مذکور چهار عنصر مهم مطرح است. اهداف فهمیدن، مباحث مولد، عملکردهای فهمیدن، ارزشیابی تکوینی. در انجام این پژوهش از روش شبه آزمایشی استفاده شد و دو گروه دانش آموزان دختر پیش دانشگاهی در درس تاریخ هنر مورد بررسی قرار گرفتند. این دو گروه آموزش مبتنی بر «تدریس برای فهمیدن» و تدریس مرسوم هنرستان ها را تجربه کردند و میزان دانش، توانایی تحلیل و ماندگاری یادگیری آنان مورد آزمون قرار گرفت. بررسی داده های به دست آمده نشان داد که بین دو گروه آزمایش و شاهد در آزمون سنجش دانش تفاوت معناداری وجود ندارد، اما دانش آموزان گروه آزمایش در آزمون تحلیل و هم چنین ماندگاری ذهنی، عملکرد بهتری از خود نشان دادند. به عبارت دیگر آموزش مبتنی بر تدریس برای فهمیدن قادر است توانایی تحلیلی و ماندگاری ذهنی را بهبود بخشد، اما در سطح دانش همانند روش مرسوم آموزش عمل می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.