مقاله بررسی سطح HbA1c و عوارض بعد از عمل بای پس عروق کرونر در مازندران در سال ۱۳۸۸


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی سطح HbA1c و عوارض بعد از عمل بای پس عروق کرونر در مازندران در سال ۱۳۸۸ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سطح HbA1c و عوارض بعد از عمل بای پس عروق کرونر در مازندران در سال ۱۳۸۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سطح HbA1c و عوارض بعد از عمل بای پس عروق کرونر در مازندران در سال ۱۳۸۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سطح HbA1c و عوارض بعد از عمل بای پس عروق کرونر در مازندران در سال ۱۳۸۸ :

مقاله بررسی سطح HbA1c و عوارض بعد از عمل بای پس عروق کرونر در مازندران در سال ۱۳۸۸ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آذر ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه) از صفحه ۱۶ تا ۲۰ منتشر شده است.
نام: بررسی سطح HbA1c و عوارض بعد از عمل بای پس عروق کرونر در مازندران در سال ۱۳۸۸
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هموگلوبین A1C
مقاله بای پس عروق کرونر
مقاله دیابت ملیتوس
مقاله عوارض بعد از عمل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: دیابت ملیتوس با بیماری شریان کرونری همراه بوده و تعداد زیادی از بیماران دیابتی تحت CABG (بای پس عروق کرونر) قرار میگیرند. هدف این مطالعه بررسی و تشخیص ارتباط سطح بالای HbA1c با افزایش عوارض بعد از عمل و مرگ و میر در بیماران تحت CABG بود.
مواد و روش ها: این مطالعه غیرمداخله ای در ۶ ماهه اول سال ۱۳۸۸ بر روی ۱۳۵ بیمار که در مرکز قلب مازندران و بیمارستان شفای ساری تحت عمل انتخابی یا اورژانسی بای پس عروق کرونر قرار گرفته بودند، انجام شده سطح HbA1c در تمام بیماران قبل ازعمل اندازه گیری شد و بیمارن برای ۶ ماه بعد ازعمل از نظر عوارض و مرگ و میر مورد پیگیری قرارگرفتند.
یافته ها: از ۱۳۵ بیمار مورد مطالعه (۸۳ مرد و ۵۲ زن) که جهت جراحی اورژانسی و انتخابی بای پس بستری شده بودند، ۸۸ نفر (۶۵ درصد) غیردیابتی و ۴۷نفر (۳۴۹ درصد) دیابتی بودند. میانگین سنی ۵۲ با محدوده سنی ۳۳ تا ۷۸ سال بود. سطوح HbA1c مطلوب در ۴۸ بیمار (۳۵۵ درصد) غیر دیابتی و در ۲۴ بیمار (۱۷ درصد) دیابتی دیده شد (P>0.05). عفونت زخم (P<0.05)، برون ده پایین (P<0.05)، نیاز به بالون پمپ داخل آئورت (P<0.05)، حوادث عروق مغزی بعد از عمل بای پس عروق کرونر (P<0.05)، در غیر دیابتی با سطح HbA1c بالا بیشتر از بیماران غیر دیابتی بود. طول مدت بستری در بیمارستان در گروههای مختلف تفاوتی نشان نداد (P>0.05).
استنتاج: به نظر میرسد در بیمارانی که قندخون آنها به طور نامناسب کنترل شده بود و یا HbA1c پلاسمای بالاتری داشتند عوارض بعد از عمل بای پس عروق کرونر بیشتر مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.