مقاله بررسی تاثیر تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد در دو رقم آفتابگردان روغنی (لاکومکا و KSC43/128) در منطقه خوی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد در دو رقم آفتابگردان روغنی (لاکومکا و KSC43/128) در منطقه خوی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد در دو رقم آفتابگردان روغنی (لاکومکا و KSC43/128) در منطقه خوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد در دو رقم آفتابگردان روغنی (لاکومکا و KSC43/128) در منطقه خوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد در دو رقم آفتابگردان روغنی (لاکومکا و KSC43/128) در منطقه خوی :

مقاله بررسی تاثیر تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد در دو رقم آفتابگردان روغنی (لاکومکا و KSC43/128) در منطقه خوی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در پژوهش در علوم زراعی از صفحه ۹۹ تا ۱۰۷ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد در دو رقم آفتابگردان روغنی (لاکومکا و KSC43/128) در منطقه خوی
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آفتابگردان
مقاله تراکم بوته و فاصله ردیف

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی تاثیر تراکم بوته بر عملکرد و اجزای عملکرد و شاخص های رشد ارقام آفتابگردان روغنی (لاکومکا و (KSC43/128 با دو فاصله ردیف ۶۰ و ۷۵ سانتی متر آزمایشی در سال ۱۳۸۶ در ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خوی انجام گرفت. تراکم بوته در ۵ سطح ۳، ۴۵، ۶، ۷۵ و ۹ بوته در مترمربع به عنوان فاکتور عمودی و ترکیب دو عامل رقم x فاصله ردیف به عنوان فاکتور افقی در قالب طرح بلوک های نواری با ۴ تکرار مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس نتایج حاصل بین سطوح فاکتور افقی از نظر وزن هزار دانه، تعداد دانه در طبق و درصد روغن دانه اختلاف معنی داری مشاهده گردید. تراکم بوته نیز تاثیر معنی داری بر عملکرد دانه و روغن، قطرطبق، وزن هزار دانه و تعداد دانه در طبق نشان داد. با افزایش تراکم بوته تا ۷۵ بوته در مترمربع عملکرد دانه و روغن به طور معنی داری افزایش یافت. نتایج نشان داد که با افزایش تراکم از ۳ به ۹ بوته در مترمربع وزن هزار دانه، تعداد دانه در طبق و قطر طبق کاهش یافت. رقم روسی لاکومکا در تراکم ۷۵ بوته در مترمربع با فواصل ردیف ۶۰ و ۷۵ سانتی متر به ترتیب با عملکرد ۴۷۱۹ و ۴۴۱۹ کیلوگرم در هکتار بیشترین عملکرد دانه را تولید کرد. هیبرید KSC43/128 با عملکرد ۴۴۱۰ کیلوگرم در هکتار تفاوت معنی داری با رقم لاکومکا نداشت، ولی به جهت داشتن روغن بالا و تولید ۱۹۸۹ کیلوگرم در هکتار روغن در رتبه نخست قرار گرفت. در مجموع تراکم ۷۵ بوته در مترمربع در رقم لاکومکا با فاصله ردیف ۷۵ سانتی متر در همه شاخص های رشد بیشترین مقدار را نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.