مقاله کنترل شکل آخالها و تاثیر آن بر خوردگی و خسارات هیدروژنی فولاد از نوع API در محیطهای شامل گاز H2S


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کنترل شکل آخالها و تاثیر آن بر خوردگی و خسارات هیدروژنی فولاد از نوع API در محیطهای شامل گاز H2S دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کنترل شکل آخالها و تاثیر آن بر خوردگی و خسارات هیدروژنی فولاد از نوع API در محیطهای شامل گاز H2S  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کنترل شکل آخالها و تاثیر آن بر خوردگی و خسارات هیدروژنی فولاد از نوع API در محیطهای شامل گاز H2S،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کنترل شکل آخالها و تاثیر آن بر خوردگی و خسارات هیدروژنی فولاد از نوع API در محیطهای شامل گاز H2S :

مقاله کنترل شکل آخالها و تاثیر آن بر خوردگی و خسارات هیدروژنی فولاد از نوع API در محیطهای شامل گاز H2S که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۴ در مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان از صفحه ۱۰۵ تا ۱۲۴ منتشر شده است.
نام: کنترل شکل آخالها و تاثیر آن بر خوردگی و خسارات هیدروژنی فولاد از نوع API در محیطهای شامل گاز H2S
این مقاله دارای ۲۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آخالهای کنترل شده
مقاله خوردگی غوطه وری
مقاله خسارات هیدروژنی
مقاله CaSi
مقاله آخالهای کروی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به تازگی تولیدکنندگان فولاد به منظور بالابردن خواصی چون انعطاف پذیری، استحکام ضربه و شکل پذیری فولاد روشهای متعددی را مورد بررسی و آزمایش قرار داده اند. در این خصوص میتوان به تولید فولادهای با مقدار آخال بسیار کم، آخالهای با اندازه کوچک و یا آخالهای اصلاح شده اشاره نمود. این در حالی است که حضور آخال در زمینه فولادی می تواند تاثیر مخربی بر خواص خوردگی و مقاومت آن در برابر صدمات هیدروژنی در محیطهای شامل گاز H۲S داشته باشد.
در این پژوهش آزمایشات بر روی فولاد API-X52 تولید شرکت فولاد مبارکه انجام شد. ابتدا فولاد مورد نظر در یک کوره القایی با فرکانس متوسط و با ظرفیت ۵۰ کیلوگرم ذوب شد و سپس عملیات اکسیژن زدایی با آلومینیم و عملیات استفاده از کلسیم در خارج از کوره صورت گرفت. با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی و نرم افزار آنالیز تصویری نقش بکارگیری عملیات افزودن ترکیبات کلسیم دار بر کنترل مورفولوژی، توزیع، تعداد و اندازه آخالهای آلومینایی مطالعه و بررسی شد. از روش جابجایی گلیسیرین برای اندازه گیری میزان هیدروژن نفوذپذیر استفاده شد. آزمون غوطه وری در محلول ترش طبق دستورالعمل استاندارد NACE و در یک محلول مشابه با افزودن یون سولفات انجام شد. بر طبق نتایج حاصله یون تیوسولفات می تواند جایگزین نسبتا مناسبی برای گاز H۲S، حداقل برای انجام آزمایشات تحقیقاتی باشد. نتایج این تحقیق نشان داد که کروی شدن و کاهش آخالها در زمینه می تواند منجر به کاهش میزان هیدروژن نفوذ پذیر و آهنگ خوردگی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.