مقاله رفتار غیرخطی المان اتصالی بنایی در برش و اعتبارسنجی آن


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رفتار غیرخطی المان اتصالی بنایی در برش و اعتبارسنجی آن دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رفتار غیرخطی المان اتصالی بنایی در برش و اعتبارسنجی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رفتار غیرخطی المان اتصالی بنایی در برش و اعتبارسنجی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رفتار غیرخطی المان اتصالی بنایی در برش و اعتبارسنجی آن :

مقاله رفتار غیرخطی المان اتصالی بنایی در برش و اعتبارسنجی آن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در فنی و مهندسی مدرس از صفحه ۷۹ تا ۹۸ منتشر شده است.
نام: رفتار غیرخطی المان اتصالی بنایی در برش و اعتبارسنجی آن
این مقاله دارای ۲۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بنایی
مقاله المان اتصالی
مقاله برش
مقاله مدل ناهمگن
مقاله مدل همگن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بخش اول این مقاله به توسعه مدل غیرخطی المان اتصالی بنایی در برش اختصاص دارد که برای بار یکنوای درون صفحه ای، در مدل ناهمگن ساده سازی شده تنظیم شده است. بدین ترتیب که با اتکا بر پایه تحلیلی مدل چگالی اتصالی (مخصوص انتقال برش از سطوح ترک خورده بتنی)، ضرایب اصلاحی معرفی و در برنامه ای غیرخطی پیاده سازی می شود. مدل رفتاری المان اتصالی بر پایه یک منحنی تنش-جابه جایی برشی به دست آمده از ریزآزمایش برشی اصلاح می شود و سپس این فرایند در مقایسه با ضرایب مور-کولمب متناظر با تنش بیشینه و پسماند نتایج ریزآزمایش برشی، اعتبارسنجی می شود. در بخش انتهایی نتایج آزمایشگاهی دیواری برشی با سه رویکرد شبیه سازی می شود. رویکرد اول، مدلی با رفتار همگن و همسانگرد و غیرخطی قبل از ترک خوردن است که در آن پس از ترک خوردگی، از روش ترک پخشی ثابت استفاده می شود. رویکرد دوم، مشابه رویکرد اول است با این تفاوت که در چند لایه فرضی، المان اتصالی تعبیه می شود و در رویکرد سوم، ملات بستر و درز قائم در سراسر دیوار با المان اتصالی مدلسازی می شود (مدل ناهمگن ساده شده). مدلهای رفتاری المان اتصالی در رویکرد دوم و سوم به روش پیش گفته اصلاح شده و پارامترهای المان همگن در هر سه رویکرد با اتکا بر نتایج آزمایشگاهی بر روی صفحه های بنایی به دست می آید. دقت مدل رفتاری المان اتصالی و رویکردهای تحلیلی یاد شده مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.