مقاله ارزیابی عملکردگندم نان تحت تاثیرمصرف موادآلی مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی عملکردگندم نان تحت تاثیرمصرف موادآلی مختلف دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی عملکردگندم نان تحت تاثیرمصرف موادآلی مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی عملکردگندم نان تحت تاثیرمصرف موادآلی مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی عملکردگندم نان تحت تاثیرمصرف موادآلی مختلف :

مقاله ارزیابی عملکردگندم نان تحت تاثیرمصرف موادآلی مختلف که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در پژوهش در علوم زراعی از صفحه ۵۱ تا ۶۱ منتشر شده است.
نام: ارزیابی عملکردگندم نان تحت تاثیرمصرف موادآلی مختلف
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اجزای عملکرد
مقاله عملکرد
مقاله گندم نان و مواد آلی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی اثر مواد آلی مختلف بر عملکرد گندم نان، آزمایشی در سال زراعی ۸۷ – ۱۳۸۶ در مزرعه پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفـول اجرا گردید. مواد آلی مورد استفاده بر روی رقم گندم وییرناک عبارتند از: ۱- سـوزاندن بقایای گیاهی و استعمال کود شیمیایی (شاهد) ۲- کاه و کلش باقیمانده از کشت قبلی گندم ۳- کود مرغی ۴- کود گوسفندی ۵- کمپوست تهیه شده از تولید قارچ خوراکی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار اجرا شد. نتایج حاصل نشان داد که، اختلاف آماری معنی داری برای صفات عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیکی و تعداد سنبله در واحد سطح بین مصرف مواد آلی مختلف وجود دارد، به طوری که تیمـار کود مرغی با ۱۲۴۰۰ کیلوگرم در هکتار عملکرد دانه، تعداد ۷۶۰.۲سنبله در واحد سطح و ۲۵۲۴۰ کیلوگرم در هکتار عملکرد بیولوژیکی بالاترین مقدار و تیمار سوختن بقایا (شاهد) با ۵۵۳۷ کیلوگرم در هکتار عملکرد دانه، تعداد ۴۲۰۸ سنبله در واحد سطح و ۱۱۸۳۰ کیلوگرم در هکتار عملکرد بیولوژیکی پایین ترین میزان را به خود اختصاص داد. برای صفات تعداد دانه در سنبله، وزن دانه در سنبله، شاخص برداشت، وزن هزار دانه، تعداد سنبلچه در سنبله، ارتفاع ساقه، روند رشد دانه و شاخص سطح برگ (به جز مرحله آخر نمونه گیری) اختلاف آماری معنی داری مشاهده نشد. مصرف مواد آلی می تواند در راستای کشاورزی پایدار و افزایش عملکرد گندم تاثیر مفیدی بر جای به گذارد، به طوری که بهترین ماده آلی مـورد ستفاده در این تحـقیق تیمار کود مرغی است که باعث افزایش در عملکرد دانه نسبت به تیمار سوختن بقایای گیاهی (شاهد) شده است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.