مقاله بررسی عوامل موثر بر کنترل قهوه ای شدن در کشت بافت انار رقم دانه سیاه شهرضا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل موثر بر کنترل قهوه ای شدن در کشت بافت انار رقم دانه سیاه شهرضا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل موثر بر کنترل قهوه ای شدن در کشت بافت انار رقم دانه سیاه شهرضا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل موثر بر کنترل قهوه ای شدن در کشت بافت انار رقم دانه سیاه شهرضا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل موثر بر کنترل قهوه ای شدن در کشت بافت انار رقم دانه سیاه شهرضا :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این پژوهش آزمایشهای جهت کنترل موثر به منظور خنثیسازی یا حذف فنولهای آزاد شده در ریزنمونههای انار رقم دانه سیاه شهرضا، تحت شرایط کشت بافت انجام شد.در این تحقیق اثر تیمارهای خیساندن در آب، زغالفعال، پلی وینیل پیرولیدین، آنتی اکسیدانت اسیدآسکوربیک و اسیدسیتریک، عصاره لیمو و آب انار بصورت تیمار جداگانه و یا ترکیبی جهت کنترل قهوهای شدن ریزنمونههای انار دانه سیاهمورد بررسی قرارگرفتند. نتایج نشان داد تیمارهای عصاره لیمو و آب انار از قهوه ای شدن ریزنمونه در محیط کشت جلوگیری کردند. بطوری که درصد بالایی از ریزنمونه ها سالم ماندند و فنل تولید نکردند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.