مقاله بررسی همراهی پلی مورفیسم ژن انتقال دهنده سروتونین و دیابت ملیتوس نوع ۲


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی همراهی پلی مورفیسم ژن انتقال دهنده سروتونین و دیابت ملیتوس نوع ۲ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی همراهی پلی مورفیسم ژن انتقال دهنده سروتونین و دیابت ملیتوس نوع ۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی همراهی پلی مورفیسم ژن انتقال دهنده سروتونین و دیابت ملیتوس نوع ۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی همراهی پلی مورفیسم ژن انتقال دهنده سروتونین و دیابت ملیتوس نوع ۲ :

مقاله بررسی همراهی پلی مورفیسم ژن انتقال دهنده سروتونین و دیابت ملیتوس نوع ۲ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در مهر و آبان ۱۳۸۹ در مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران) از صفحه ۸۴ تا ۸۹ منتشر شده است.
نام: بررسی همراهی پلی مورفیسم ژن انتقال دهنده سروتونین و دیابت ملیتوس نوع ۲
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سروتونین
مقاله پلی مورفیسم ۵HTTLPR
مقاله ژن ۵HTT
مقاله دیابت ملیتوس نوع ۲

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: سروتونین با چاقی و مقاومت به انسولین ارتباط دارد. انتقال دهنده سروتونین با انتقال سروتونین به سلول، شدت و مدت اثرات سروتونین را کنترل می کند. در پروموتر ژن انتقال دهنده سروتونین، یک ناحیه پلی مورفیک وجود دارد که موجب ایجاد دو آلل S و L می گردد. در یک مطالعه ارتباط این پلی مورفیسم با دیابت نوع ۲ نشان داده شده است. هدف از انجام این مطالعه بررسی بیشتر ارتباط پلی مورفیسم L/S با دیابت نوع ۲ و متغیرهای بیوشیمیایی سرم در جمعیت جنوب ایران می باشد.
روش ها: مطالعه حاضر بر روی ۹۰ بیمار دیابتی نوع ۲ و ۹۰ فرد سالم به عنوان گروه کنترل انجام گرفت. فراوانی ژنوتیپ ها و آلل های S و L در جمعیت مورد مطالعه به روش PCR مشخص گردید. سپس ارتباط بین ژنوتیپ ها و متغیرهای بیوشیمیایی سرم شامل قند خون ناشتا، تری گلیسرید، کلسترول و HbA1c بررسی گردید.
یافته ها: تفاوت معنی داری بین فراوانی ژنوتیپ ها و فراوانی آلل های S و L در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ و افراد کنترل سالم مشاهده نگردید. میزان تری گلیسرید سرم در افراد دیابتی با ژنوتیپ SS نسبت به سایر ژنوتیپ ها بیشتر بود (P<0.001).
نتیجه گیری: یافته های این مطالعه نشان می دهد که پلی مورفیسم پروموتر ژن انتقال دهنده سروتونین با دیابت نوع ۲ همراهی ندارد. ولی آلل S همراه با افزایش تری گلیسرید سرم در افراد دیابتی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.