مقاله بررسی اثر عملیات حرارتی محلول سازی بر ریزساختار و خواص سایشی آلیاژ آلومینیم ۳۳۲


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر عملیات حرارتی محلول سازی بر ریزساختار و خواص سایشی آلیاژ آلومینیم ۳۳۲ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر عملیات حرارتی محلول سازی بر ریزساختار و خواص سایشی آلیاژ آلومینیم ۳۳۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر عملیات حرارتی محلول سازی بر ریزساختار و خواص سایشی آلیاژ آلومینیم ۳۳۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر عملیات حرارتی محلول سازی بر ریزساختار و خواص سایشی آلیاژ آلومینیم ۳۳۲ :

مقاله بررسی اثر عملیات حرارتی محلول سازی بر ریزساختار و خواص سایشی آلیاژ آلومینیم ۳۳۲ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تیر ۱۳۸۸ در دانشکده فنی دانشگاه تهران از صفحه ۱۳۹ تا ۱۴۸ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر عملیات حرارتی محلول سازی بر ریزساختار و خواص سایشی آلیاژ آلومینیم ۳۳۲
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آلیاژ آلومینیم ۳۳۲
مقاله محلول سازی
مقاله سایش
مقاله ترکیبات بین فلزی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق، تاثیر عملیات حرارتی T۶ بر ریزساختار و خواص سایشی آلیاژ ۳۳۲ حاوی ۱۲ درصد آهن بررسی شده است. نتایج نشان می دهد که انجام عملیات حرارتی فوق روی نمونه ها علاوه بر تغییر مورفولوژی تیغه های فاز سیلیسیم یوتکتیک از حالت سوزنی به کروی و حذف نقاط تمرکز تنش، سبب انحلال و خرد شدن ترکیبات غنی از آهن مخرب و سوزنی شکل b-Al۵FeSi می شود. میزان کاهش طول این فاز نا مطلوب با افزایش درجه حرارت و زمان عملیات محلول سازی افزایش می یابد، به طوری که پس از ۱۴ ساعت عملیات محلول سازی در دمای ۵۲۰ درجه سانتی گراد، طول متوسط تیغه های حدود ۷۰ درصد کاهش یافته و کرویت آنها افزایش می یابد. نتایج آزمایش سایش، نشان دهنده افزایش مقاومت به سایش در نمونه های عملیات حرارتی شده تا حدود ۴۰ درصد است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.