مقاله بررسی متالورژیکی ابزارآلات جنگی ایران باستان – ایلام میانه


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی متالورژیکی ابزارآلات جنگی ایران باستان – ایلام میانه دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی متالورژیکی ابزارآلات جنگی ایران باستان – ایلام میانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی متالورژیکی ابزارآلات جنگی ایران باستان – ایلام میانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی متالورژیکی ابزارآلات جنگی ایران باستان – ایلام میانه :

مقاله بررسی متالورژیکی ابزارآلات جنگی ایران باستان – ایلام میانه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تیر ۱۳۸۸ در دانشکده فنی دانشگاه تهران از صفحه ۱۸۵ تا ۱۹۵ منتشر شده است.
نام: بررسی متالورژیکی ابزارآلات جنگی ایران باستان – ایلام میانه
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فلزات باستانی
مقاله کوره های آهنگری
مقاله ساختار متالورژیکی
مقاله ایلام میانه
مقاله آهن فریتی
مقاله کوره های احیا سنگ معدن آهن
مقاله عصر آهن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
برای آگاهی از چگونگی ساختارمتالورژیکی و نحوه ساخت ابزار آلات آهنی ایران باستان، برخی ابزار جنگی آهنی مکشوفه در حفاری های سال ۸۴-۱۳۸۳ اطراف شهر ایذه واقع در شمال خاوری اهواز، با نام کاوش بلوطک II مورد مطالعه قرار گرفت. نمونه ها از نظر تاریخی مربوط به دوران ایلام میانه (۳۰۰۰ سال پیش) و شامل یک میله آهنی، سرنیزه چهارپر و سرنیزه سه پر هستند. بررسی های میکروسکوپی توسط میکروسکوپ های نوری و الکترونی، بررسی های ماکروسکوپی توسط استریوماکروسکوپ، آزمایش اشترولاین، بررسی هایXRD ، سختی سنجی و چگالی سنجی بر روی نمونه ها انجام گرفت. نتایج حاصل از آزمایش های انجام گرفته حاکی از خلوص بالای آهن در نمونه ها است، به طوری که ساختار زمینه نمونه ها فریتی و درصد بسیار اندکی از سطح ساختار پرلیتی دارد. ناخالصی ها در نمونه ها ناشی از احیا ناقص سنگ معدن آهن و محبوس شدن آن در بین لایه های آهن احیاشده هستند. تراکم و شکل ناخالصی ها بسته به شکل نمونه ها تغییرات اندکی داشته ولی اکثر ناخالصی ها را اکسیدهای آهن تشکیل می دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.