مقاله بررسی خواص ارگانولپتیک فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف پودر پیاز (Allium Cepa)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص ارگانولپتیک فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف پودر پیاز (Allium Cepa) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص ارگانولپتیک فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف پودر پیاز (Allium Cepa)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص ارگانولپتیک فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف پودر پیاز (Allium Cepa)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص ارگانولپتیک فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف پودر پیاز (Allium Cepa) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور بررسی خواص ارگانولپتیک فیله قزلآلای رنگینکمان، به مدت ۸ هفته ماهیان با سطوح مختلف پودر پیاز تغذیه شدند. تیمارهای آزمایش شامل تیمار شاهد فاقد پودر پیاز، ۱,۳ و ۵ درصد پودر پیاز بودند. پس از اتمام دوره آزمایش از هر ، تیمار ۵ قطعه ماهی جدا و فیله شدند. فیله ها بدون هیچگونه افزودنی در دستگاه سولاردوم LG به مدت ۵۵ دقیقه با شرایط دمایی یکسان پخته شدند و توسط گروه ۱۱ نفره ارزیابی، از نظر طعم، بو، رنگ، بافت و مطلوبیت کلی براساس مقیاس ۵ درجهای مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که فیله ماهیان تغذیه شده با پودر پیاز از نظر تمامی فاکتورها نسبت به تیمار شاهد وضعیت بهتری داشتند. نهایتا میتوان اینگونه بیان کرد با افزودن پودر پیاز به جیره غذایی قزلآلا در طول دوره پرورش میتوان موجب بهبود کیفیت گوشت آن شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.