مقاله تبیین نقش شاخص های اقتصادی و اجتماعی در آمایش و توسعه متوازن استان چهارمحال و بختیاری (با استفاده از مدل TOPSIS)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تبیین نقش شاخص های اقتصادی و اجتماعی در آمایش و توسعه متوازن استان چهارمحال و بختیاری (با استفاده از مدل TOPSIS) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تبیین نقش شاخص های اقتصادی و اجتماعی در آمایش و توسعه متوازن استان چهارمحال و بختیاری (با استفاده از مدل TOPSIS)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تبیین نقش شاخص های اقتصادی و اجتماعی در آمایش و توسعه متوازن استان چهارمحال و بختیاری (با استفاده از مدل TOPSIS)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تبیین نقش شاخص های اقتصادی و اجتماعی در آمایش و توسعه متوازن استان چهارمحال و بختیاری (با استفاده از مدل TOPSIS) :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
برنامه ریزی منطقه ای با هدف توسعه و کاهش نابرابری منطقه ای، از موضوعات مهم درکشورهای در حال توسعه محسوب می شود . شناخت و تجزیه و تحلیل وضع مناطق در زمینه هایمحیطی ، اقتصادی ، اجتماعی وفرهنگی نخستین گام در فرایند برنامه ریزی توسعه منطقه ای است .با این کار تنگناها و محدودیت های مناطق مشخص شده و میتوان برای رفع آنها اقدام کرد. بهعبارتی برای تخصیص اعتبارات و منابع میان مناطق مختلف، شناسایى جایگاه آن منطقه در بخشمربوطه و رتبه بندى سطوح برخوردارى از مواهب توسعه ضرورى است . با عنایت به مباحث فوقالذکر در پژوهش حاضر سعی شده است، با روش توصیفی – تحلیلی به تعیین درجه توسعه یافتگیشهرستانهای استان چهار محال بختیاری در شاخص های اقتصادی و اجتماعی توسعه پرداخته شود .دراین پژوهش شهرستانهای استان براساس دو مولفه شاخص های اقتصادی و اجتماعی توسعه درقالب ۲۰ شاخص با استفاده از مدل کمی برنامه ریزی ، مدل تصمیم گیری وزندهی شاخص ها باتکنیک TOPSIS چند معیاره شباهت به گزینه ایده آل نابرابری های موجود در شهرستان هایاستان مورد بررسی قرار گرفت . نتایج بدست آمده از این بررسی ها حاکی از آن است که شهرستانشهرکرد با ۰۹۹۴ توسعه یافته و شهرستان لردگان و بروجن با ۰۴۷۱ و ۰۳۱۵ در حال توسعه وشهرستان های فارسان، کیار، اردل و کوهرنگ به ترتیب ۰۱۹۲، ۰۱۲۷، ۰۰۹۳، ۰۰۱۶ در جایگاهمحروم از لحاظ شاخص های اجتماعی و اقتصادی توسعه قرار گرفته اند. یافته ها نشان می دهد لزومتوجه به برنامه ریزی غیرمتمرکز بر اساس منابع و محدودیت ها به منظور نیل به توسعه و پیشرفتمتعادل و یکپارچه منطقه ای، ضرورتی اجتناب ناپذیراست .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.