مقاله بررسی انواع سیستم های ردیاب خورشیدی به منظور انتخاب مناسب ترین سیستم برای افزایش بازدهی جمعکننده سهموی نقطه ای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی انواع سیستم های ردیاب خورشیدی به منظور انتخاب مناسب ترین سیستم برای افزایش بازدهی جمعکننده سهموی نقطه ای دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی انواع سیستم های ردیاب خورشیدی به منظور انتخاب مناسب ترین سیستم برای افزایش بازدهی جمعکننده سهموی نقطه ای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی انواع سیستم های ردیاب خورشیدی به منظور انتخاب مناسب ترین سیستم برای افزایش بازدهی جمعکننده سهموی نقطه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی انواع سیستم های ردیاب خورشیدی به منظور انتخاب مناسب ترین سیستم برای افزایش بازدهی جمعکننده سهموی نقطه ای :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
امروزه بشر چاره ای جز تغییر نگرش به منابع تامین کننده ی انرژی ندارد. در این بین انرژی های تجدیدپذیر، علی الرغم اینکه بازده نسبتاً کمی دارند، بسیار مورد توجه قرار گرفته اند. در این مقاله سعی شده است به منظور افزایش بازدهجمع کننده )کلکتور( خورشیدی، حرکت آن را به گونه ای پیش بینی کنیم که دهانه کلکتور همواره رو به سمت خورشید قرار گیرد. به طورکلی سیستم های تعقیب کننده ی خورشیدی به دو قسمت active و passive تقسیم بندی می شوند. با بررسی انواع روش های ساخت تعقیب کننده ی خورشیدی، در نهایت به این نتیجه رسیدیم که بهترین روش، استفاده از سیستم های active و passive به صورت مکمل می باشد. به این ترتیب که در ابتدا به کمک سیستم passive ، مسیراولیه کلکتور در طی شبانه روز و در روزهای مختلف سال پیش بینی شده و سپس برای افزایش دقت از سیستم Activeاستفاده می شود. سیستم passive بر اساس معادلات حرکت خورشید طراحی می شود و سیستم active بر اساس میزان تابش نور خورشید و با قرار دادن حس گرهای سنجش نور)مانند مقاومت های LDR ( بر روی جمع کننده ساخته می شود.در هر دو نوع سیستم فرمان های لازم به کمک برنامه نویسی در میکروکنترلر AVR به رله ها داده می شود. رله ها با قطع و وصل شدن، باعث روشن و خاموش شدن موتورها می گردند و به این ترتیب حرکت افقی و عمودی جمع کننده به طور اتوماتیک انجام می پذیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.