مقاله بررسی اثر تخلخل و تراوایی بر تولید گاز سنتز در راکتور ریفورمینگ متان با استفاده ازدینامیک سیالات محاسباتی (CFD)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تخلخل و تراوایی بر تولید گاز سنتز در راکتور ریفورمینگ متان با استفاده ازدینامیک سیالات محاسباتی (CFD) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تخلخل و تراوایی بر تولید گاز سنتز در راکتور ریفورمینگ متان با استفاده ازدینامیک سیالات محاسباتی (CFD)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تخلخل و تراوایی بر تولید گاز سنتز در راکتور ریفورمینگ متان با استفاده ازدینامیک سیالات محاسباتی (CFD)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تخلخل و تراوایی بر تولید گاز سنتز در راکتور ریفورمینگ متان با استفاده ازدینامیک سیالات محاسباتی (CFD) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
واکنش تبدیلی متان و بخار یا ریفورمینگ بخار سالهاست که به عنوان اصلی ترین فرآیند در تولید گاز سنتز در صنایع مورد استفاده مورد استفاده قرار می گیرد. این امر باعث شده است که امروزه توجه زیادی به عملکرد واحدهای تولید هیدروژن جلب شود.گاز سنتز مخلوطی از گاز هیدروژن و منوکسیدکربن است. امروزه به دلیل کاربرد زیاد این گاز در صنایع شیمیایی، پتروشیمی و ; تولید این گاز بسیار مورد توجه قرار گرفته است. ریفورمینگ هیدروکربن ها با بخار، مخصوصاً گاز طبیعی، فرآیندی اقتصادی و مهم، برای تولید گاز سنتز می باشد. در این مقاله با مدلسازی دو بعدی راکتور بستر ثابت ریفورمینگ متان با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) به بررسی اثر تخلخل و تراوایی در این راکتور پرداخته شده است. نتایج حاصله نشان می دهد که کاهش تخلخل در بستر،باعث کاهش فشار، بهتر شدن توزیع جریان و افزایش سطح فعال واکنش می شود که درنتیجه تولید گاز سنتز افزایش می یابد. همچنین با بررسی اثر تراوایی در بستر راکتور مشاهده شد که در بیشتر عرض راکتور بجز نزدیک دیواره ها تراوایی با نرخ واکنش رابطه عکس دارد و با کاهش تراوایی ، زمان ماند افزایش و تولید گاز سنتز افزایش می یابد. در نزدیک دیواره راکتور به دلیل کاهش سرعت و دما، با کاهش تراوایی تولید گاز سنتز کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.