مقاله بررسی وجود یا عدم وجود آفلاتوکسین در غذای کودک با استفاده از روش نوین در HPLC


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وجود یا عدم وجود آفلاتوکسین در غذای کودک با استفاده از روش نوین در HPLC دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وجود یا عدم وجود آفلاتوکسین در غذای کودک با استفاده از روش نوین در HPLC  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وجود یا عدم وجود آفلاتوکسین در غذای کودک با استفاده از روش نوین در HPLC،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وجود یا عدم وجود آفلاتوکسین در غذای کودک با استفاده از روش نوین در HPLC :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
در این تحقیق، مقدار آفلاتوکسین B1,B2یک روش میکرو استخراج مایع- مایع پخشی برای پیش تغلیظ مقادیر بسیار کم آفلاتوکسینB1,B2 در غذای کودک پیشنهاد شده است. مقدار آفلاتوکسین سپسبا استفاده از کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا به همراه آشکارساز فلورسنت تعیین شد.آفلاتوکسین موجود در نمونه ها ابتدا توسط ستون ایمینوافینیتی استخراج شده وسپس توسط میکرو استخراج مایع- مایع پخشی پیش تغلیظ آفلاتوکسین انجام شد. پارامترهای مختلف (نوع حلال شستشو، نوع وحجم حلال استخراج و حلال پخشی، زمان استخراج و زمان سانتریفوژ و غیره) که بر کارایی مراحل تاثیر میگذارد، بهینه شده است. تحت شرایط بهینه منحنی کالیبراسیونB2 ،B1 در محدوده۵/۰-۰/۰۳و۰/۰۰۶-۱/۰ نانو گرم بر میل ی لیتر به ترتیب با ضریب برآوردR2 0/98و۰/۹۹خطی می باشد. نتایج نشان می دهد که میکرو استخراج مایع مایع پخشی همراه با کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا روشانتخابی، ساده، حساس و موثر برای پیش تغلیظ و تعیین مقادیر بسیار کم آفلاتوکسینB1,B2می باشد. روش پیشنهادی برای پیش تغلیظ و تعیین آفلاتوکسینB2 ، B1 در غذای بچه استفاده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.