مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس رزماری بر مدت زمان نگهداری روغن پسته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس رزماری بر مدت زمان نگهداری روغن پسته دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس رزماری بر مدت زمان نگهداری روغن پسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس رزماری بر مدت زمان نگهداری روغن پسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس رزماری بر مدت زمان نگهداری روغن پسته :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
مغز پسته دارای ۶۰/۶۵-۵۲/۴۹ درصد روغن است که با توجه به غالب بودن اسید چرب اسید چرب اولئیک از پایداری نسبتا مناسبی برخوردار میباشد. در طول مدت زمان نگهداری روغن پسته واکنش های اکسیداسیون موجب کاهش کیفیت این نوع روغن می شوند. یکی از راهکارهای موثر در زمینه کاهش واکنش های نامطلوب در روغن پسته استفاده از آنتی اکسیدان ها می باشد که یکی از تنها افزودنی های مجاز در مورد روغن پسته می باشد. با توجه به اثرات نامطلوب تغذیه ای و سرطان زا بودن آنتی اکسیدان های سنتزی استفاده از اسانس های طبیعی در حال گسترش است که ازجمله این اسانس ها، اسانس روغنی رزماری می باشد که به دلیل ترکیب آنتی اکسیدانی قوی به نام اسید رزمارینیک به وفور مورد استفاده قرار می گیرد. در این پژوهش اثر آنتی اکسیدانی اسانس روغنی رزماری بر پایداری اکسیداسیونی روغن پسته در طول مدت زمان ۸۰ روز انبارمانی مورد بررسی قرار گرفت که موجب افزایش پایداری روغن پسته در مقابل اکسیداسیون گردید و مدت زمان نگهداری روغن را افزایش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.