مقاله بررسی اثر پالس الکتریک با شدت بالا در افزایش عمر ماندگاری شیر و آب میوه ها


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر پالس الکتریک با شدت بالا در افزایش عمر ماندگاری شیر و آب میوه ها دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر پالس الکتریک با شدت بالا در افزایش عمر ماندگاری شیر و آب میوه ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر پالس الکتریک با شدت بالا در افزایش عمر ماندگاری شیر و آب میوه ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر پالس الکتریک با شدت بالا در افزایش عمر ماندگاری شیر و آب میوه ها :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در سالهای اخیر تقاضا برای محصولات غذایی طبیعی با کیفیت مناسب و محصولات غذایی با حداقل فراوری و با ارزش تغذیه ای بالا افزایش یافته است. میدان های الکتریکی پالسی یک تکنولوژی نگهداری غیر حرارتی میباشد که به دلیل جلوگیری از تغییرات نامطلوب در صنایع غذایی مورد توجه قرار گرفته است. از جمله مواد غذایی که حفظ ویژگی های ارگانولیپتیک در آن بسیار حائز اهمیت است، شیر و آب میوه ها می باشند. فرایند پالس الکتریک روشی غیر حرارتی است که در آن از میدانهای الکتریکی پالس دار با ولتاژ بالا در زمان کوتاه برای مواد غذایی که بین دو الکترود قرار گرفته استفاده می شود.این ولتاژبالا سبب ایجاد میدان الکتریکی میشود و از این طریق بر میکروارگانیسمها اثر میگذارد. به دلیل کوتاه بودن زمان پالس ها،گرمای کمی در ماده غذایی ایجاد میشود و بدین ترتیب در مواد غذایی که تحت فرایند پالس الکتریک قرار گرفته اند، مواد مغذی، ویتامینها، بافت و عطر و طعم و نیز میکرو ساختار ماده غذایی نسبت به نمونه هایی که فرایند حرارتی به آنها اعمال می شود بهتر حفظ می گردد. بنابراین برای حفظ خصوصیات کیفی ماده غذایی نسبت به روشهای حرارتی ارجح است. در این مقاله به بررسی استفاده از این تکنولوژی نوین در محصولات غذایی مانند شیر و آب میوه ها، افزایش زمان ماندگاری، میکرو ساختار و مقایسه این روش با روش های حرارتی پرداخته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.