مقاله بررسی اثر ریزپوشانی بر بقای لاکتوباسیلوسکازئی ATCC39392 تحت فشار اسمزی ناشی از قند در شرایط شبیه سازی شده دسرهای لبنی پروبیوتیک


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ریزپوشانی بر بقای لاکتوباسیلوسکازئی ATCC39392 تحت فشار اسمزی ناشی از قند در شرایط شبیه سازی شده دسرهای لبنی پروبیوتیک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ریزپوشانی بر بقای لاکتوباسیلوسکازئی ATCC39392 تحت فشار اسمزی ناشی از قند در شرایط شبیه سازی شده دسرهای لبنی پروبیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ریزپوشانی بر بقای لاکتوباسیلوسکازئی ATCC39392 تحت فشار اسمزی ناشی از قند در شرایط شبیه سازی شده دسرهای لبنی پروبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ریزپوشانی بر بقای لاکتوباسیلوسکازئی ATCC39392 تحت فشار اسمزی ناشی از قند در شرایط شبیه سازی شده دسرهای لبنی پروبیوتیک :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
هدف: لاکتوباسیلوس کازئیبه عنوان یک پروبیوتیک تجاری امروزه در فرآورده های لبنی بسیار مورد توجه است. با توجه به این که در دسرهای لبنی از مقادیر زیادی قند استفاده می شود و لاکتوباسیلوس ها عموماً درمعرض تغییرات فشار اسمزیبستر خود قرار می گیرند، برای افزایش میزان پایداری این میکروارگانیسم در برابر تغییرات فشار اسمزی در بستر دسرهای لبنی روش ریزپوشانی به کارگرفته شد و میزان اثربخشی آن در شرایط شبیه سازی شده دسرهای لبنی بررسی گردید. روش پژوهش: لاکتوباسیلوس کازئی ATCC39392 درون کپسول هایی از جنس آلژینات کلسیم به روش امولسیون، ریزپوشانی شد. پس از انتقال سلول های ریزپوشانی شده و نشده به صورت جداگانه به بستر شیرخشک بازسازی شده حاوی غلظت های ۵%، ۱۵% و ۲۵% سوکروز، بقای آنها طی دوره انبارمانی ۸ هفته در دمای ۴ درجه سانتیگراد توسط شمارش میکروبی با فواصل دو هفته ای بررسی شد و با گروه های کنترل ( سلول های ریزپوشانی شده و نشده درون بستر شیرخشک بازسازی شده بدون قند) مقایسه گردیدند. نتایج و بحث: لاکتوباسیلوس کازئیریزپوشانی شده در بستر بدون قند درمقایسه با بسترهای حاوی غلظت های مختلف قند تا هفته چهارم دوره انبارمانی به تعداد بیشتری زنده ماندند (۰۰۵>P)، در حالی که پس از ۸ هفته انبارمانی، پایداری سلول های ریزپوشانی شده، درون بستر حاوی غلظت های مختلف قند نسبت به گروه کنترل، بیشتر بود (۰۰۵>P). بدین معنا که از اثر تنش اسمزی غلظت های بالای قند پس از گذشت ۴ هفته از نگهداری کاسته شد. این مسئله احتمالاً ناشی از توانایی این سویه در ایجاد تعادل لازم در فشار اسمزی داخل و خارج از سلول بوده و موقتی بودن تنش اسمزی ناشی از حضور قندها را نشان می دهد. البته در طول دوره انبارمانی همواره سلول های ریزپوشانی شده به تعداد بیشتری نسبت به سلول های ریزپوشانی نشده زنده ماندند و همچنین بقای سلول های ریزپوشانی شده در غلظت ۵% سوکروز نسبت به دیگر غلظت های قند بیشتر بود (۰۰۵>P). نتیجه گیری کلی: ریزپوشانی روش مناسبی برای حفظ لاکتوباسیلوس کازئی به تعداد مورد نیاز برای دسرهای لبنی پروبیوتیک (cfu/g 8^10) تا پایان دوره انبارمانی ۸ هفته می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.