مقاله بررسی قابلیت بازیافت پروتئین پساب کارخانجات پودرماهی با استفاده ازکیتوزان وسولفات آلومینیوم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی قابلیت بازیافت پروتئین پساب کارخانجات پودرماهی با استفاده ازکیتوزان وسولفات آلومینیوم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی قابلیت بازیافت پروتئین پساب کارخانجات پودرماهی با استفاده ازکیتوزان وسولفات آلومینیوم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی قابلیت بازیافت پروتئین پساب کارخانجات پودرماهی با استفاده ازکیتوزان وسولفات آلومینیوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی قابلیت بازیافت پروتئین پساب کارخانجات پودرماهی با استفاده ازکیتوزان وسولفات آلومینیوم :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
کیتین یک پلیمر زیستی است که در دیواره سلولی بعضی گیاهان، حشرات و سخت پوستان وجود دارد. بعد از سلولز فراوانترین پلی ساکارید در طبیعت است. کیتوزان یکی از مشتقات کیتین است و از د استیلاسیون کیتین بدست میآید. خواصی نظیر تجزیه پذیری زیستی، غیر سمی، پایداری شیمیایی، برهم کنش بالا و خاصیت چلاته کنندگی بسیار مناسب، کیتوزان را عنصری ایده آل جهت بازیافت پروتئین پساب پودر ماهی که غنی از مواد آلی است، میسازد. کیتوزان با دارا بودن گروه آمین روی کربن شماره ۲ و گروه های هیدروکسیل روی کربن شماره ۳ و ۶ به شدت تمایل به واکنش با پروتئین ها و دیگر مواد جامد دارند که این سبب افزایش رسوب پروتئین و مواد جامد فاضلاب ها می شود. هدف از این تحقیق بازیافت پروتئین بوسیله خواص فولیکوله و منعقد کنندگی کیتوزان است که در این مطالعه PH، کدورت و پروتئین محلول اندازه گیری میشود. در این بررسی علاوه بر کیتوزان از سولفات آلومینیوم هم جهت بازیافت پروتئین استفاده شده است. مطالعات نشان میدهد غلظت بهینه کیتوزان که کدورت اولیه پساب ( ۸۱۱ NTU ) را ۰۱/۹۲% کاهش میدهد ۲gr/ml است که در همین غلظت ۳۳/۸۳% پروتئین بازیافت میشود. نتایج نشان دادند کیتوزان مثل سولفات آلومینیوم( آلوم ) موثر نیست اما زمانی که کیتوزان در غلظت کمتر از ۲gr/ml به عنوان منعقد کننده همراه با آلوم استفاده میشود ۸۵ % موجب بازیافت پروتئین و ۲۵/۷۵% کاهش کدورت را در پی دارد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.