مقاله سینتیک تولید ناپیوسته آنزیم بتا گالاکتوزیداز در کشت غوطه ور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سینتیک تولید ناپیوسته آنزیم بتا گالاکتوزیداز در کشت غوطه ور دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سینتیک تولید ناپیوسته آنزیم بتا گالاکتوزیداز در کشت غوطه ور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سینتیک تولید ناپیوسته آنزیم بتا گالاکتوزیداز در کشت غوطه ور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سینتیک تولید ناپیوسته آنزیم بتا گالاکتوزیداز در کشت غوطه ور :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
بتاگالاکتوزیداز یکی از مهمترین آنزیم های پرکاربرد در صنایع غذایی می باشد و با توجه به اینکه گونه های مختلف میکروبی قادر به تولید این آنزیم می باشند اما مطالعاتی درخصوص بررسی سینتیک تولید این آنزیم تا کنون انجام نشده است. در این تحقیق ابتدا غلظت اولیه ی مناسب لاکتوز بعنوان قند مصرفی جهت تولید آنزیم بتا گالاکتوزیداز بررسی و در نهایت سینتیک رشد آنزیمی در دمای ۳۰ درجه سانتی گراد طی یک فرآیند تخمیر ناپیوسته طی ۲۴ ساعت توسط باکتری Bacillus licheniformis مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که غلظت g/l 40 مناسب ترین غلظت سوبسترا جهت تولید انزیم می باشد در این غلظت قند لاکتوز بیشترین رشد میکروبی و در نتیجه بیشترین میزان تولید و فعالیت آنزیم مشاهده شد. با بررسی سینتیک رشد در این غلظت دیده شد که فاز رشد نمائی پس از گذشت ۲ ساعت از شروع فرآیند تخمیر آغاز و به سرعت با مصرف درصد بالایی از سوبسترا در مدت زمان کمی به فاز کاهش رشد رسید. فعالیت آنزیمی بتا گالاکتوزیداز با ورود رشد به فاز نمائی شروع به افزایش نمود که تا پایان ساعت ۲۴ ادامه یافت. بیشترین افزایش در میزان فعالیت آنزیم بین ساعت ۴ ام از شروع تخمیر به مدت ۱۰ ساعت مشاهده گردید و حداکثر میزان فعالیت آنزیمی U/ml 6/7 به دست آمد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.