مقاله مداخلاتی اثربخش در جهت کاهش بروز آلرژی در دانش اموزان مدارس از طریق جایگزینی میان وعده های غذایی فراسودمند: نقش باکتری های نوترکیب


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مداخلاتی اثربخش در جهت کاهش بروز آلرژی در دانش اموزان مدارس از طریق جایگزینی میان وعده های غذایی فراسودمند: نقش باکتری های نوترکیب دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مداخلاتی اثربخش در جهت کاهش بروز آلرژی در دانش اموزان مدارس از طریق جایگزینی میان وعده های غذایی فراسودمند: نقش باکتری های نوترکیب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مداخلاتی اثربخش در جهت کاهش بروز آلرژی در دانش اموزان مدارس از طریق جایگزینی میان وعده های غذایی فراسودمند: نقش باکتری های نوترکیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مداخلاتی اثربخش در جهت کاهش بروز آلرژی در دانش اموزان مدارس از طریق جایگزینی میان وعده های غذایی فراسودمند: نقش باکتری های نوترکیب :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف: بیماری های آلرژیک به عنوان شایع ترین بیماری مزمن در کودکان با شیوع تقریباً ۱۰% است. میکروفلور روده ای ساکن در محیط روده، نقش مهمی در پیشگیری یا بروز بیماری های آلرژیک دارد. پروبیوتیک ها به عنوان باکتری ها نوترکیب و میکروارگانیسم های زنده ای هستند که اثرات سلامت بخش آنها بر سیستم های بدن نشان داده شده است. گروهی از باکتری های پروبیوتیکی در تخمیر شیر و فراورده های لبنی استفاده شده و به عنوان غذاهای فراسودمند مطرح هستند و گروهی نیز در میکروفلور روده ای افراد سالم وجود دارند. هدف از این مطالعه تعیین الگوی مصرف شبر و فراورده های لبنی در بین دانش آموزان مقاطع مختلف روستایی اورامان تحت در سال ۱۳۹۰ و ارتباط آن با عوامل تاثیرگذار بود. روش انجام: این مطالعه توصیفی- مقطعی بر روی ۲۱۹ دانش آموز از مقاطع مختلف (ابتدایی، راهنمایی، دبیرستان) انجام شد. دانش آموزان به صورت تصادفی انتخاب و اطلاعات از طریق مصاحبه حضوری و از طریق پرسشنامه جمع اوری شد. علاوه بر پرسشنامه دموگرافیک (سن، قد، و وزن، میزان فعالیت فیزیکی)، پرسشنامه بررسی میزان مصرف میوه و سبزیجات (به صورت ۲-۱، ۴-۳، ۷-۵ بار در هفته) برای افراد شرکت کننده در مطالعه تکمیل گردید. داده ها به صورت میانگین (انحراف معیار) یا فراوانی (درصد) ارائه شدند. نتایج و بحث: ۵۳% ، ۳۳% و ۱۴% از دانش آموزان به ترتیب ۷-۵ بار، ۴-۳ بار و ۲-۱ بار در هفته شیر و فراورده های لبنی مصرف می کردند. ۳۷/۵% از دانش اموزان دلایل مصرف کم را عدم دسترسی و ۳۶/۵% آنها عدم تمایل ذکر کردند. بین مقطع تحصیلی و مصرف شیر و فراورده های لبنی ارت مثبت معنی داری مشاهده نشد (۰/۰۳۳=p). نتیجه گیری کلی: استفاده از فراروده هایلبنی بخصوص از نوع محصولات پروبیوتیکی و ارائه آگاهی کافی به دانش آموزان در ارتباط با اثرات سلامت بخش مصرف آنها در میان وعده ها خواهد توانست در پیشگیری و درمان بیماری های آلرژیک و سایر انواع بیماری های آتوپیک موثر واقع شود. همچنین افزایش تنوع محصولات لبنی پروبیوتیکی ارائه شده به بازار می تواند تمایل دانش آموزان را به این گروه غذایی مهم افزایش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.