مقاله مروری بر نقش ترکیبات غذایی فراسودمند در کنترل چاقی و عوارض مرتبط با چاقی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر نقش ترکیبات غذایی فراسودمند در کنترل چاقی و عوارض مرتبط با چاقی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر نقش ترکیبات غذایی فراسودمند در کنترل چاقی و عوارض مرتبط با چاقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر نقش ترکیبات غذایی فراسودمند در کنترل چاقی و عوارض مرتبط با چاقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر نقش ترکیبات غذایی فراسودمند در کنترل چاقی و عوارض مرتبط با چاقی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
چاقی در سراسر جهان به یک بیماری تبدیل شده است. بر طبق تخمین سازمان بهداشت جهانی (WHO)، تا سال ۲۰۲۰، دو سوم از بیماری جهانی مربوط به چاقی و عوارض مربوط به چاقی می شود. داروهای ضد چاقی موجود ، داروهای ضد چاقی موجود دارای عواملی هستند که قادرند با تغییر اشتها ، افزایش سوخت و ساز بدن و یا مصرف کالری وزن را کاهش داده و یا کنترل نمایند. از طرفی عوارض جانبی مانند مشکلات تنفسی ، فشار خون بالا و یا مشکلات دریچه قلبی را نشان داده اند که بسیار سنگین تر از اثرات سودمند آنها بوده است. در حال حاضر پژوهشگران بالینی و غیر بالینی در جستجوی جایگزین های غیر دارویی برای پیشگیری از چاقی می باشند. تغییر رژیم غذایی و افزایش فعالیت فیزیکی دو گزینه مهم می باشد. با توجه به اهمیت تغییر رژیم غذایی، بررسی حاضر، نقش، اهمیت و پتانسیل ترکیبات غذایی عملگر ( از جمله پلی فنل ها، فیبر های رژیمی ، ترکیبات پربیوتیک ، پروبیوتیک ها) در کنترل چاقی و عوارض ناشی از آن می باشد. در این مقاله مروری ، محققان ، با بررسی های متعدد بالینی در سال های مختلف به نتایج ملاحظه ای درنقش این ترکیبات غذایی عملگر در کنترل چاقی و عوارض مرتبط با چاقی پی برده اند. پلی فنل های غذایی شامل اسیدهای فنلی ، فلاونوئیدها ( شامل فلاونول ها ، فلاون ها، ایزوفلاون ها، فلاونون ها، آنتوسیانیدین ها)، لیگنان ها و استیلبن ها) می باشند که از فرآیند آدیپوژنز(فرآیندی که در آن سلولهای چربی بوجود می آیند و تجزبه چربی یعنی شکسته شدن چربی ها و لیپیدها در آن صورت می گیرد) جلوگیری می نمایند. همچنین فعالیت ضد چاقی پلی فنل ها عبارتند از کاهش جذب چربی از روده، کاهش جذب گلوکز توسط عضلات ، جلوگیری از بیوسنتز چربی و بهبود کاتابولیسم در بافت چربی ، کبد و دیگر بافت ها . همچنین در بافت های چربی سبب بهبود فعالیت مولکول های ضدالتهابی می گردند تحقیقات متعددی بیانگر این مطلبند که مصرف فیبرهای رژیمی (پکتین، بتاگلوکان، گزیلان، آرابینوگزیلان، اینولین،گوار و..) منجر به کاهش وزن می گردند و از طرفی مصرف آنها ریسک ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی، سکته مغزی، فشار خون بالا، دیابت، بیماریهای دستگاه گوارش را کاهش داده و سبب تحریک رشد باکتری های مفید روده بزرگ می گردند. پربیوتیک ها (فروکتوالیگوساکاریدها، گالاکتوالیگوساکاریدها ، لاکتوز و;) . پروبیوتیک ها سبب بهبود سلامت دستگاه گوارش ، بهبود فراهمی زیستی مواد مغذی، بهبود سیستم ایمنی بدن می باشند و اخیرا نیز نقش آنها در تنظیم فرایند های متابولیکی بدن و در نتیجه کنترل چاقی و افزایش وزن توسط محققین بیان شده است. تحقیقات متعدد بیانگر این مطلبند ترکیبات غذایی عملگرا در کنترل چاقی و بیماریهای مرتبط با آن نقش دارند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.