مقاله مشخصات فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه توت سیاه وحشی Aristotelia chilensis (Mol) Stuntz (Elaeocarpaceae


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مشخصات فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه توت سیاه وحشی Aristotelia chilensis (Mol) Stuntz (Elaeocarpaceae دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مشخصات فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه توت سیاه وحشی Aristotelia chilensis (Mol) Stuntz (Elaeocarpaceae  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مشخصات فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه توت سیاه وحشی Aristotelia chilensis (Mol) Stuntz (Elaeocarpaceae،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مشخصات فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه توت سیاه وحشی Aristotelia chilensis (Mol) Stuntz (Elaeocarpaceae :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
هدف: از آب و اتانول برای عصاره گیری و اندازه گیری اجزای میوه توت سیاه وحشی (Aristotelia chilensis (Mol) Stuntz (Elaeocorpaceae استفاده شد. روش پژوهش: مقادیر مختلف فنولیک به وسیله کروماتوگرافی (HPLC) شناسایی شدند و اعداد بدون هیچ مبهمی به وسیله اسپکتروسکوپیک (UV, NMR) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج و بحث: آنتوسیانین ها، فلاونوئیدها و فراکسیون اسیدهای فنلی با استفاده از فلش و ستون ها باز کروماتوگرافی به دست آمد. ترکیبات اصلی اسید جنتیسیک، اسید فرولیک، اسید گالیک، p کوماریک اسید، اسید سیناپیک، اسید۴- هیدروکسی بنزوئیک، دل فینیدین، سیانیدین، اسید وانیلیک، گالات دل فینیدین، گالات gallocatechin، کورستین، روتین، میریستین، کاتچین و EPI کاتچین به عنوان مخلوط ۱:۱ و چندین گلیکوزیدهای از آنتوسیانین sambubioside-5-glucoside, 3-sambubioside-5-glucoside, delphinidin-3,5-diglucoside, cyanidin-3 (delphinidin and cyanidin-3,5-diglucoside, delphinidin-3-sambubioside, delphinidin-3-glucoside, cyanidin-3-sambubioside, cyanidin-3-glucoside) و پرانوسیاندین B شناسایی شدند. علاوه بر تجزیه و تحلیل فیتوشیمیایی فعالیت های انتی اکسیدانی عصاره، قسمت ها و اجزاء به شدت با بالاترین مقادیر پلی فنل در ارتباط بودند. بیشترین نمونه های فعال نمونه هایی بودند که به وسیله اتانولیک و استون در تمام bioassays استخراج و استفاده شدند و نمونه ها برای فعالیت در برابر تولوئن هیدروکسی بوتلئید (BHT)، کوئرستین و توکوفرول به عنوان نمونه های الگوی مورد استفاده قرار گرفتند. آب میوه (E)، عصاره ETOH (A) و بخش های استون (B) به مقدار IC50 4/7، ۱/۷ و ۷/۴ پی پی ام به ترتیب در مقابل DPPH یافت شدند و ۵/۹، ۲/۱ و ۳/۹ پی پی ام به ترتیب در مقابل شکل گیری TBARS مشاهده شد. علاوه بر این، بخش ۴-F یک فعالیت قوی با IC50 4/9 و ۶/۵ پی پی ام به ترتیب در برابر DPPH و TBARZ نشان داد. متناسب با این یافته، عصاره ETOH بیشترین مقادیر ORAC و FRAP به عنوان درصدی از فعالیت داشت. از سوی دیگر مقادیر IC50 برای فعالیت های بازدارنده در مقابل O2 عصاره B، F-3 و F-4 و ۹/۷، ۱۳/۲ و ۱۰/۷ پی پی ام به ترتیب و در مقابل OH ،ا ۲۹/۱، ۷ و ۶/۳ پی پی ام بودند. عصاره ETOH در باربر استرس اکسیداتیو ، کاهش غلظت MDA شاخص پراکسیداسیون لیپیدی محافظت می کند. نتیجه گیری کلی: این نتایج نشان می دهد که این میوه می تواند به عنوان منابع آنتی اکسیدانی و ترکیبات فراسودمند مفیذ باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.