مقاله ویژگی و کاربردهای آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در صنایع لبنی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ویژگی و کاربردهای آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در صنایع لبنی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ویژگی و کاربردهای آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در صنایع لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ویژگی و کاربردهای آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در صنایع لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ویژگی و کاربردهای آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در صنایع لبنی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی (EC2.3.3.13) جزء آنزیم های ترانسفراز می باشد که واکنش انتقال آسیل، بین گاما کربوکسی آمید اسید آمینه گلوتامین و آمین های نوع اول از جمله گروه اپسیلون آمین لیزین در پروتئین ها را کاتالیز می کند و در نتیجه پیوندهای عرضی کوالانسی درون و بین مولکولی موجب تشکیل پلیمرهایی با وزن مولکولی بالا می شود و چنین پیوندهایی می تواند ساختار و عملکرد پروتئین ها را اصلاح کنند. در نتیجه هدف از این روش بررسی کاربردهای آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی صنعت لبنیات در تولید ماست می باشد که موجب افزایش استحکام ژل، ویسکوزیته و کاهش سینرزیس می شود ترانس گلوتامیناز آنزیمی است که علاوه بر افت pH در طول تخمیر، غنی سازی پروتئین و تیمار حرارتی شیر ماست سازی نیز بر واکنش ان موثر است. در این تحقیق برای تعیین سینرزیس ، تقریبا ۳۰ گرم از نمونه ماست در لوله های سانتریفیوژ توزین و در سانتریفیوژ یخچال دار به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۴ درجه سانتی گراد سانتریفیوژ گردید. سرم جدا شده از نمونه، توزین و سپس درصد سینرزیس، غلظت و اثر متقابل غلظت آنزیم و زمان نگهداری مورد بررسی قرار گرفت. قابل ذکر است که pH و دمای بهینه فعالیت این آنزیم به ترتیب ۶ تا ۷ و ۵۰ درجه سانتی گراد می باشد. نتایج نشان دهنده تاثیر مقادیر مختلف غلظت و اثر متقابل غلظت انزیم و زمان نگهداری بر میزان سینرزیس معنی دار (P کوچکتر مساوی ۰/۰۵) می باشد. ترانس گلوتامیناز با برقراری اتصالات عرضی بین زنجیره های پروتئین موجب کاهش اندازه ذرات شبکه پروتئینی و یکنواخت پروتئین ها در محصول و در نهایت منجر به کاهش سینرزیس گردید. با بکارگیری این آنزیم در مصرف محصولات لبنی کم چرب یا بدون چربی، مخصوصا ماست بدون چربی ضمن آنکه باعث حفظ کیفیت بافت محصول می شود به دلیل کاهش مصرف چربی می تواند نقش مهمی در سلامت داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.