مقاله تولیدومقبولیت کیفی کراکرتولیدی ازماهی فیتوفاگ به عنوان میان وعده غذایی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولیدومقبولیت کیفی کراکرتولیدی ازماهی فیتوفاگ به عنوان میان وعده غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولیدومقبولیت کیفی کراکرتولیدی ازماهی فیتوفاگ به عنوان میان وعده غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولیدومقبولیت کیفی کراکرتولیدی ازماهی فیتوفاگ به عنوان میان وعده غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولیدومقبولیت کیفی کراکرتولیدی ازماهی فیتوفاگ به عنوان میان وعده غذایی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
تأثیر بسته بندی در شرایط خلاء بر نگهداری در یخچال (۴ درجه سانتی گراد) بر شاخص بازهای ازته فرار (TVB-N) و تیوباربیوتوریک اسید و Ph در کراکر keropok lekor ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthysmolitrix) با فرمول یک سطح ازماهی (۵۰%) ویک سطح نشاسته (۵۰%) به مدت ۱۲ روز وبه فاصله ۳ روز مورد ارزیابی قرار گرفت. گوشت ماهیان را چرخ کرده سپس طی فرایندپخت، کراکر ماهی تهیه و در شرایط خلاء بسته بندی شد. طی نگهداری در یخچال شاخصهای فساد، مانند TBA و TVB-N در طی نگهداری کمی افزایش یافت. درمحصول تولیدی، شاخص فساد (TVB-N) در روز صفراز مقدار ۱۰/۸۶ به ۱/۱ ±۳۱/۶۷ میلی گرم درصد در روز ۱۲ رسید. میزان محدوده قابل قبول ازطریق دوره نگهداری بود. TBA نیز از ۰/۰۲ ± ۰/۳۱ در روز صفر به ۰/۵۷ ± ۱/۴۰ میلی گرم در پایان دوره نگهداری رسید. همچنین تفاوت معنی داری در تغییرات pH دیده نشد. هدف این پژوهش پردازش گونههای ماهی کم ارزش به محصولات باارزش افزوده با استفاده ازتکنولوژی های ساده به همراه افزایش نگهداری می باشد که جدا ازافزایش مصرف پروتئین، به طوربالقوه برای حمایت از مصرف کننده لازم بوده است و از لحاظ اقتصادی سودآور می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.