مقاله خشک کردن اسمزی برگه میوه انبه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله خشک کردن اسمزی برگه میوه انبه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله خشک کردن اسمزی برگه میوه انبه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خشک کردن اسمزی برگه میوه انبه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله خشک کردن اسمزی برگه میوه انبه :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
آبگیری اسمزی فرایندی برای حذف قسمتی از آب مواد غذایی با غوطه ور کردن آن در یک محلول غلیط یا هیپرتونیک است. فرایند اسمز با فروبری برش های انبه در محلول ساکاروز ۴۵ درجه سلسیوس انجام شد و نسبت وزنی میوه به محلول ۲۵ درصد بود. نمونه ها در خشک کن الکتریکی در دمای ۶۰ درجه سلسیوس به میزان رطوبت ۱۵ درصد خشک شدند. آزمایش در قالب فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی با دو فاکتور اجرا شد. فاکتور اول غلظت محلول ساکاروز در ۴ سطح ۴۰، ۴۵ و ۵۰ و ۶۰ درصد و فاکتور دوم زمان غوطه وری میوه در محلول در سه سطح ۹۰، ۱۲۰ و ۱۵۰ دقیقه می باشد. نتایج نشان داد میزان جذب مواد و درصد کاهش آب برگه انبه با افزایش غلظت محلول ساکارز افزایش معنی دار یافت. منجنی فرایند اسمز برگه میوه انبه سبز بر مبنای درصد جذب مواد بر حسب زمان، بعد از ۲ ساعت به سرعت ثابت رسید. آزمون حسی رنگ و طعم و مزه نشان داد که رنگ و طعم و مزه نمونه های اسمز بر شاهد برتری دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.