مقاله خواص عملکردی و تغذیه ای فیبرهای رژیمی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله خواص عملکردی و تغذیه ای فیبرهای رژیمی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله خواص عملکردی و تغذیه ای فیبرهای رژیمی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خواص عملکردی و تغذیه ای فیبرهای رژیمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله خواص عملکردی و تغذیه ای فیبرهای رژیمی :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
فیبرها عمدتًا از بخش غیرقابل هضم دیواره سلولی میوه ها، سبزیها یا غلات تهیه می شوند و بدون تغییر از سیستم گوارشی بدن عبور می کنند. فیبرهای رژیمی شامل ترکیب هایی مانند سلولز، همی سلولز، پکتین، لیگنین، اینولین، موسیلاژ، صمغ دانه لوکاست، صمغ گوار، گالاکتو الیگوساکارید و بتاگلوکان می باشند که اثرات سلامتی بخش در جهت پیشگیری و درمان بیماریهای گوارشی دارند. همچنین می توان در صنعت از فیبرهای رژیمی به منظور ایفای نقشهایی مانند تغلیظ کنندگی یا تشکیل ژل در محلولهای مایع و پایدار کردن دیسپرسیونها به کار گرفته شوند. در این مقاله،ابتدا کلیاتی در مورد فیبرها و تقسیم بندی آنها اشاره خواهد شد و سپس به خواص عملکردی و تغذیه ای آنها پرداخته می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.