مقاله تاثیر دمای پخت بر مقاومت به خوردگی و ساختار پوششهای آلومینایی ایجاد شده برروی فولاد کربنی به روش سل ژل


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر دمای پخت بر مقاومت به خوردگی و ساختار پوششهای آلومینایی ایجاد شده برروی فولاد کربنی به روش سل ژل دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر دمای پخت بر مقاومت به خوردگی و ساختار پوششهای آلومینایی ایجاد شده برروی فولاد کربنی به روش سل ژل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر دمای پخت بر مقاومت به خوردگی و ساختار پوششهای آلومینایی ایجاد شده برروی فولاد کربنی به روش سل ژل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر دمای پخت بر مقاومت به خوردگی و ساختار پوششهای آلومینایی ایجاد شده برروی فولاد کربنی به روش سل ژل :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
در این تحقیق پوشش سل ژل آلومینا به روش غوطهوری روی فولاد St44 اعمال گردید. سل آلومینا با استفاده از آلومینیوم ایزوپروپوکساید به عنوان پیش ماده تهیه شد. نمونههای فولادی پس از پولیش و چربیگیری با سرعت ثابت درون سل غوطهور شده و خارج شدند. پوششهای اعمال شده پس از خشک شدن در دماهای ۳۰و۴۰۰ و ۵۰۰ درجه سانتیگراد پخت شدند میکروساختار و آنالیز فازی توسط میکروسکوپXRD و SEMو مقاومت به خوردگی پوشش با انجام تستهای الکتروشیمیایی درمحلول ۳/۵درصد وزنی کلرید سدیم در دمای اتاق و سختی پوشش بوسیله دستگاه میکروسختی و با فروروندهی ویکرز اندازهگیری گردید. نتایج بدست آمده نشان میدهد که نمونهی پخت شده در دمای۴۰۰ بالاترین مقاومت به خوردگی را دارد و نمونهی پخت شده در۵۰۰ ، نسبت به نمونههای پخت شده در دماهای ۳۰۰و۴۰۰مقاومت به خوردگی پایینی دارد که به دلیل ترکهای ایجاد شده ناشی از تحول فاز از ساختار آمورف به ساختار کریستالی میباشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.