مقاله عنوان: اثر بخشی آموزش مصرف میان وعده سالم در کنترل قند خون به افراددیابتی مراجعه کننده به مرکز تحقیقات دیابت با استفاده از مدل اعتقاد بهداشتی (Health Belief Model)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عنوان: اثر بخشی آموزش مصرف میان وعده سالم در کنترل قند خون به افراددیابتی مراجعه کننده به مرکز تحقیقات دیابت با استفاده از مدل اعتقاد بهداشتی (Health Belief Model) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عنوان: اثر بخشی آموزش مصرف میان وعده سالم در کنترل قند خون به افراددیابتی مراجعه کننده به مرکز تحقیقات دیابت با استفاده از مدل اعتقاد بهداشتی (Health Belief Model)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عنوان: اثر بخشی آموزش مصرف میان وعده سالم در کنترل قند خون به افراددیابتی مراجعه کننده به مرکز تحقیقات دیابت با استفاده از مدل اعتقاد بهداشتی (Health Belief Model)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عنوان: اثر بخشی آموزش مصرف میان وعده سالم در کنترل قند خون به افراددیابتی مراجعه کننده به مرکز تحقیقات دیابت با استفاده از مدل اعتقاد بهداشتی (Health Belief Model) :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
مقدمه وهدف : در یک رژیم سالم دیابتی ، اسنک یا میان وعده برای حفظ انرژی بدن و ثبات مقدار قند خون درطول روز از اهمیت ویژه ای برخوردار است. اما نوع میان وعده ، زمان مصرف وسالم بودن آن یک چالش بزرگ درطول روز برای افراد دیابتی محسوب می شود.لذامطالعه حاضربا هدف بررسی کارایی مدل اعتقاد بهداشتی جهت آموزش مصرف میان وعده سالم انجام گرفت. روش کار: جمعیت مورد مطالعه، تعداد ۹۰ نفر از افراد دیابتی نوع ۲ بودند که به طور تصادفی به دو گروه مداخله(۴۵ نفر) و کنترل ( ۴۵ نفر) تقسیم شدند. اطلاعات از طریق تکمیل پرسشنامه طی مصاحبه مستقیم و در دو نوبت قبل از مداخله آموزشی و یک ماه بعد از آن جمع آوری گردید. نتایج : پس از مداخله، نمرات آگاهی در گروه مداخله در مقایسه با گروه شاهد افزایش یافت. (۰/۰۰۱>p) شدت درک شده نیز پس از مداخله در گروه مداخله در مقایسه با شاهد افزایش یافت. (۰/۰۰۱>p) این افزایش در گروه مداخله در خصوص حساسیت درک شده، تهدید درک شده و منافع درک شده صادق بود . (۰/۰۰۱>p) افزایش نمرات عملکرد در گروه مداخله نیز به میزان بیشتری از گروه شاهد بود (۰/۰۰۱>p). نتیجه گیری کلی : کارایی مدل اعتقاد بهداشتی در آموزش مصرف میان وعده سالم درافراددیابتی مورد تایید قرار می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.