مقاله بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن دانه بادام دو واریته ربیع و سفید ناحیه قزوین


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن دانه بادام دو واریته ربیع و سفید ناحیه قزوین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن دانه بادام دو واریته ربیع و سفید ناحیه قزوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن دانه بادام دو واریته ربیع و سفید ناحیه قزوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن دانه بادام دو واریته ربیع و سفید ناحیه قزوین :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
مغزها از زمان شکل گیری نسختین تمدنها به عنوان یک میان وعده مناسب و به عنوان منبع موادمغذی و انرژی مورد توجه بوده اند. بادام منبع غنی از ویتامین D ، منیزیم و پتاسیم است و میتواند در محافظت از بدن درمقابل ابتلا به دیابت موثر باشد. یکی دیگر از ویژگیهای بادام این استکه نه تنها به کاهش وزن کمک میکند، بلکه از بازگشت مجدد اضافه وزن نیز جلوگیری می نماید. ۳۰ گرم بادام، ۳۵ درصد از نیاز روزانه بدن را به ویتامین E تامین میکند. بادام همچنین سرشار از منیزیم است که برای تنظیم فشار در رگها ضروری است. چربی موجود در بادام از جنس همان چربی است که در روغن زیتون یافت میشود وبه همین خاطر برای سلامت قلب مفید است. روغن بادام میتواند میزان کلسترول بد خون را پایین آورده و خطر بروز امراض قلبی را کاهش دهد. روغن بادام نیز خواب آور بوده و برای درمان بیخوابی موثر است. از آنجاییکه قزوین ازنظر آب و هوایی بسیار مناسب برای رویش گیاه بادام است و ایران جزو چهارمین کشور بزرگ تولیدکننده و صادرکننده بادام در جهان میباشد، بنابراین هدف از این مطالعه بررسی و مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی، درصدچربی و ترکیب اسیدهای چرب روغن دانه بادام دو واریته ربیع و سفید استان قزوین و یافتن و ترویج بهترین واریته ازنظر ترکیبات اسیدهای چرب میباشد. روغن گونه های بادام ربیع و سفید توسط حلال ان هگزان به روش غوطه وری استخراج شده و خواص فیزیکوشیمیایی و درصدچربی آنها توسط آزمونهای استاندارد مربوطه انجام گرفت، همچنین ترکیب اسیدهای چرب این دو واریته توسط دستگاه گازکروماتوگرافی بررسی شد. نتایج حاصل ازاین تحقیق نشان داد که روغن مغز هر دو گونه بادام ربیع و سفید بیش از ۵۰% چربی ( به ترتیب ۵۰/۸۳۷% و ۵۳/۳۶۷%) داشته که یش از ۷۰ درصد آن را اسیداولئیک (به ترتیب ۷۳/۲۸۴% و ۷۵/۱۲۹% ) و بعد از آن لینولئیک اسید (به ترتیب ۱۶/۴۰۰% و ۱۵/۰۳۳%) شامل میشود. همچنین روغن مغز بادام واریته های فوق اندیس یدی بالایی (به ترتیب ۹۵/۹۹ و ۹۵/۱۶) داشتند و میزان ضریب شکست آنها به ترتیب ۱/۴۶۲۵ و ۱/۴۶۲۷ به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.