مقاله بررسی روش های بهینه سازی بافت کره های ارگانیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روش های بهینه سازی بافت کره های ارگانیک دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روش های بهینه سازی بافت کره های ارگانیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روش های بهینه سازی بافت کره های ارگانیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روش های بهینه سازی بافت کره های ارگانیک :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
در سال های اخیر تولید فراورده های لبنی ارگانیک به دلیل توجه به سلامت مصرف کنندگان افزایش چشمگیری داشته است. از این میان کره به عنوان یک فراورده لبنی با اهمیت، که محققان بسیاری بر روی بهینه سازی بافت و بهبود ارزش تغذیه ای آن تلاش نموده اند بسیار مورد توجه بوده است. در چربی شیر نشخوارکنندگان مقادیر قابل توجهی از اسیدهای چرب زنجیره متوسط وجود دارد، اما میزان اسیدهای چرب چند غیر اشباعی به ویژه اسید چرب ضروری (امگا ۳ و امگا ۶) از جمله آلفالینولنیک اسید کم است که علت آن فرایند بیوهیدروژناسیون در داخل شکمبه می باشد. از طرفی چربی ها به دلیل اینکه در بروز عوارضی همچون چاقی، بیماری های قلبی عروقی و ایجاد تومورها دخیل هستند در نگاه مردم به عنوان یک غذای مضر محسوب می شوند تا جایی که در دهه های اخیر معمولا کاهش مصرف چربی به عنوان یک توصیه جهت پیشگیری از بروز بیماری های قلبی ارائه می شود. در حالی که اسیدهای چرب به عنوان ترکیبات لازم و ضروری درست همانند ویتامین ها، مواد معدنی و اسیدهای آمینه برای سلامت بدن حیاتی هستند. بنابراین چربی هایی که به میزان قابل توجهی دارای اسیدهای چرب ضروری امگا ۳ باشند بسیار حائز اهیمت است از طرفی با کاهش دما با توجه به نقطه دوب نسبتا بالای اسیدهای چرب شیر، کره در دمای یخچال مالش پذیری کم ساختار ناپایدار (خروج روغن و آب) در دمای اتاق را دارد. لذا با توجه به اینکه در بازارهای رقابتی، ارزش غذایی، ساختار و بافت پارامترهای مهم در تعیین پذیرش فراورده های لبنی به ویژه کره توسط مصرف کنندگان می باشد، در این مقاله تیمارها و فرایندهای بهینه سازی بافت که شامل تغییرات ترکیب و تغییرات در حین فرآوری می باشند مورد بررسی قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.