مقاله بررسی شرایط بهینه تولید کف ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از روش سطح-پاسخ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی شرایط بهینه تولید کف ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از روش سطح-پاسخ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی شرایط بهینه تولید کف ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از روش سطح-پاسخ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شرایط بهینه تولید کف ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از روش سطح-پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی شرایط بهینه تولید کف ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از روش سطح-پاسخ :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
ریزجلبک اسپیرولینا، متعلق به جلبک های سبز – آبی با داشتن ۶۰ تا ۷۰ درصد پروتئین وزن خشک، شامل بسیاری از مواد مغذی گیاهی، ویتامینهای K، E، B12، B6، B1، A مواد معدنی ، اسیدهای چرب امگا ۶ کاهش دهنده کلسترول بد خون، آهن منبعی مناسب برای زنان باردار و افراد مبتلا به کم خونی و فایکوسیانین با اثرات ضد سرطانی است که آن را از سایر ریزجلبک ها متمایز ساخته است. تولید و فراوری بهینه محصولات غذایی با کاهش مصرف انرژی و کمترین آسیب های احتمالی به مواد مغذی در دماهای پائین و زمان های کوتاه را می توان از ضروری ترین مسائل قابل بررسی در صنایع غذایی دانست. لذا برای این منظور می بایست مواد غذایی پوره مانند، مایع و کنستانتره به صورت لایه ای نازک از کف پایدار با هوای داغ، در دمای پایین تر و مدت زمان کمتر خشک گردد تا از دست رفتن مواد مغذی آن به طور چشمگیری جلوگیری گردد. در این تحقیق درصدهای مختلف آلبومین، صمغ زانتان و زمان هم زدن برای رسیدن به بهترین کف پایدار به روش سطح- پاسخ بررسی شد. نتایج نشان داد که تولید کف بهینه با کمترین دانسیته، بیشترین پایداری و بیشترین افزایش حجم کف (اووران) برای صمغ زانتان ۰/۱۲ درصد، سفیده تخم مرغ ۳/۸۱ درصد و زمان هم زدن ۱۴:۹ دقیقه بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.