مقاله بررسی و تعیین برخی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی دانه چلغوز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی و تعیین برخی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی دانه چلغوز دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی و تعیین برخی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی دانه چلغوز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و تعیین برخی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی دانه چلغوز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی و تعیین برخی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی دانه چلغوز :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
برای کاهش تلفات و حفظ کیفیت محصولات کشاورزی در هنگام برداشت و همچنین در عملیات پس از برداشت و به هدف طراحی ماشین آلات مخصوص فرآوری آنها داشتن اطلاعات کافی در موارد خواص مکانیکی و فیزیکی این محصولات ضروری به نظر می رسد. چلغوز دانه ای روغنی و حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع بسیاری است. منحنی های هم دما در دفع رطوبت، ذخیره و بسته بندی مواد غذایی مفد هستند. در این تحقیق منحنی های هم دمای دفعی دانه چاغوز به روش ایستا (وزن سنجی) مطابق با دستورالعمل COST 90 تعیین شد و منحنی های هم دمای جذبی در دماهای ۱۵، ۲۰، ۳۰، ۴۰ درجه سانتیگراد تعیین شد. و برخی خواص فیزیکی دانه چلغوز شامل طول، قطر، میانگین هندسی، ضریب کرویت و حجم، سطح ، دانسیته، تخلخل، نسبت پوست و رطوبت تعیین شد. نتایج نشان داد که طول، عرض، ضخامت، میانگین هندسی قطر و میانگین حسابی دانه چلغوز به ترتیب ۱۹/۸۰۳، ۶/۸۰۱، ۵/۷۵، ۱۰/۷۸ و ۸/۶۸ می باشد. دانسیته ذره، دانسیته توده، ضریب کرویت و تخلخل دانه چلغوز به ترتیب ۰/۳۷، ۰/۷۴، ۰/۴۵ و ۲/۰۰۱ می باشد. حجم، مساحت، سطح ویژه، نسبت پوست به گوشت و ضریب بسته بندی به ترتیب ۱۱/۵۶، ۳۷/۲۵، ۳/۲۲، ۴۸، ۱/۰۱۴ می باشد. از نظر ویژگی شیمیایی، رطوبت داته چلغوز ۴/۶۳ و رطوبت مغز چلغوز ۳/۷۲ می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.