مقاله تاثیر بخاراسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی میوه شلیل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر بخاراسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی میوه شلیل دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر بخاراسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی میوه شلیل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر بخاراسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی میوه شلیل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر بخاراسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی میوه شلیل :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
این تحقیق با هدف بررسی تاثیر استفاده از ماده طعم زای طبیعی (بخار اسید استیک) بر خصوصیات کمی، کیفی و حسی میوه شلیل (رقم کیوتا) در مقایسه با قارچ کش سنتزی بنومیل اجرا ر گدید. بدین منظور میوه ها پس از برداشت تحت تاثیر تیمار بخار اسیداستیک در غلظتهای صفر (شاهد)، ۱/۳۵، ۲، ۲/۷، ۴ و ۵/۳۰ درصد به مدت یکساعت قرارگرفتند . سپس خصوصیات کمی وکیفی (سفتی بافت، موادجامدمحلول درآب، اسیدقابل تیتر، درصدقند، درصدویتامین ث، درصدکاهش وزن و درصدآلودگی قارچی) و حسی (بافت، طعم ومزه و پذیرش کلی) میوه شلیل طی ۴۵ روز نگهداری (دمای ۱ ± درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۹۰ تا ۹۵ درصد) در مقایسه با قارچ کش بنومیل (غوطه وری به مدت ۰/۵ دقیقه در محلول ۵۰۰ میلی گرم بر لیتر) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که بخاردهی با محلول اسیداستیک ۲/۷ درصد باعث حفظ خصوصیات کمی، کیفی و حسی میوه شلیل شد و کارآیی آنها مشابه کارآیی تیمار میوه با قارچکش داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.