مقاله بررسی اثر نسبت های مختلف صمغ دانه قدومه شهری- ایزوله پروتئین دانه خلر، بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی، بازدارندگی و رنگ فیلم زیست تخریب پذیر حاصل از آن


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر نسبت های مختلف صمغ دانه قدومه شهری- ایزوله پروتئین دانه خلر، بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی، بازدارندگی و رنگ فیلم زیست تخریب پذیر حاصل از آن دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر نسبت های مختلف صمغ دانه قدومه شهری- ایزوله پروتئین دانه خلر، بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی، بازدارندگی و رنگ فیلم زیست تخریب پذیر حاصل از آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر نسبت های مختلف صمغ دانه قدومه شهری- ایزوله پروتئین دانه خلر، بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی، بازدارندگی و رنگ فیلم زیست تخریب پذیر حاصل از آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر نسبت های مختلف صمغ دانه قدومه شهری- ایزوله پروتئین دانه خلر، بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی، بازدارندگی و رنگ فیلم زیست تخریب پذیر حاصل از آن :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
بسته بندی های زیست تخریب پذیر که قابلیت مصرف به همراه ماده غذایی را دارند، به دو دسته فیلم ها و پوشش های خوراکی تقسیم می شوند. فیلم های خوراکی به صورت لایه ای نازک تولید شده و مانند پلیمر های سنتزی یا برای بسته بندی ماده غذایی به کار می روند و یا در لابه لای اجزای تشکیل دهنده ماده غذایی قرار داده می شوند. هدف از این پژوهش، بررسی اثر نسبت های مختلف صمغ دانه قدومه شهری- ایزوله پروتئین دانه خلر بر ویژگی های فیزیکی(دانسیته، میزان رطوبت)، مکانیکی (درصدکشیدگی و استحکام کششی)، تراوش پذیری به بخار آب و رنگ فیلم ترکیبی تهیه شده از آن می باشد. بدین منظور، محلول فیلم با ۱/۵ درصد ماده خشک و نسبت های مختلف ایزوله پروتئین و صمغ در چهار سطح ۸۰:۲۰، ۶۰:۴۰، ۴۰:۶۰ و ۲۰:۸۰ تهیه گردید. به عنوان نرم کننده از گلیسرول (با غلظت ثابت ۶۰ درصد ماده خشک) استفاده شد. نتایج نشان داد که با کاهش نبست صمغ در فرمول تهیه فیلم، میزان استحکام کششی، میزان کش آمدگی، دانسیته و میزان رطوبت و درخشندگی فیلم (پارامتر *L) کاهش یافت و رنگ فیلم به سمت سبز و آبی سوق داده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.