مقاله استخراج پکتین از پوست مرکبات با تغییر Ph اولیه با استفاده از امواج اولتراسونیک


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استخراج پکتین از پوست مرکبات با تغییر Ph اولیه با استفاده از امواج اولتراسونیک دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استخراج پکتین از پوست مرکبات با تغییر Ph اولیه با استفاده از امواج اولتراسونیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استخراج پکتین از پوست مرکبات با تغییر Ph اولیه با استفاده از امواج اولتراسونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استخراج پکتین از پوست مرکبات با تغییر Ph اولیه با استفاده از امواج اولتراسونیک :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
هدف: با توجه به ارزش قابل توجه پکتین در صنایع غذایی و دارویی و نیز با ملاحظه به اینکه پکتین مورد نیاز کشور از منابع خارجی تهیه می گردد در این تحقیق با انجام آزمایشات لازم بر روی مرکبات مختلف، میزان پکتین موجود در پوست میوه اندازه گیری شد و نمونه های آزمایشی از هر یک از موارد فوق تهیه و شرایط آن بهینه گردید. روش پژوهش: در این بررسی استخراج با کمک امواج اولتراسونیک در دماها و زمان های مختلف انجام گرفت. شرایط بهینه برای استخراج پکتین در pH 2/5 ، دمای ۶۰ درجه سانتی گراد حمام و زمان ۴۰ دقیقه سونیکاسیون بدست آمده است که راندمان تولید در این شرایط به ۵۶% رسید. نتیجه گیری کلی: با گسترش دادن این مقدار ضایعات به کل ضایعات صنایع تبدیلی کشور می توان به ارزش بالای اقتصادی این مطالعه پی برد که علاوه بر سوددهی بالای خود از آلودگی محیط زیست نیز جلوگیری می کنند. تمامی نتایج این تحقیق به روش آماری تجزیه واریانس یکطرفه مورد تحلیل قرار گرفته و اختلاف آنها معنادار گزارش شده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.