مقاله استفاده از پوششهای خوراکی بر پایه سلولز در افزایش عمر ماندگاری محصولات غذایی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از پوششهای خوراکی بر پایه سلولز در افزایش عمر ماندگاری محصولات غذایی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از پوششهای خوراکی بر پایه سلولز در افزایش عمر ماندگاری محصولات غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از پوششهای خوراکی بر پایه سلولز در افزایش عمر ماندگاری محصولات غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از پوششهای خوراکی بر پایه سلولز در افزایش عمر ماندگاری محصولات غذایی :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
هدف از بسته بندی مواد غذایی بالا بردن سطح ایمنی و کیفیت محصولات غذایی است. در زمینه بسته بندی مواد غذایی سالهاست که از پلیمرهای با پایه نفتی استفاده میشود. آلودگیهای زیست محیطی و وابستگی به نفت خام از محدودیتهای استفاده از این مواد است. در سالهای اخیر استفاده از پوششهای خوراکی برای حفاظت از مواد غذایی افزایش چشمگیری داشته است. دلیل این افزایش برتریهای زیاد پوشش خوراکی نسبت به مواد بسته بندی سنتزی است. زیست تخریب پذیری یکی از این برتری ها است. هدف اصلی پوشش دهی مواد غذایی ایجاد مانعی مناسب برای عبور گازها و رطوبت می باشد و با پلیمرهای طبیعی و خوراکی شامل پلی ساکاریدها، پروتئین ها، چربی ها و یا ترکیبی از این مواد، انجام می شود. این پوشش های زیست پلیمری علاوه بر افزایش امنیت و کیفیت محصولات غذایی خود نیز دارای مواد مغذی و مفید برای بدن هستند و برخی از آ نها می توانند تاثیراتی فراتر داشته باشند، تا آنجاکه طی فرایند سرخ کردن موجب بهبود طعم و مزه و افزایش سلامت ماده غذایی شوند. همچنین با افزودن مواد نگهدارنده و افزو دنی ها به ساختار پوشش ها شرایطی ایجاد میگردد که فساد مواد غذایی به تاخیر بیافتد. با توجه به اهمیت این موضوع در زمینه ی امنیت و سلامت مواد غذایی، در این مقاله سعی بر معرفی پلیمرهای طبیعی سلولزی خصوصا کربوکسی متیل سلولز در تولید پوشش خوراکی، مزایا و معایب آ ن به عنوان یک فن آوری نوین در زمینه بسته بندی مواد غذایی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.