مقاله استفاده ازانرژی مایکروویو در کارخانجات لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده ازانرژی مایکروویو در کارخانجات لبنی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده ازانرژی مایکروویو در کارخانجات لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده ازانرژی مایکروویو در کارخانجات لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده ازانرژی مایکروویو در کارخانجات لبنی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
امروزه هدف از فرایند مواد غذایی ، علاوه بر تولید فراورده ای مطمئن از لحاظ بهداشتی, حفظ ارزش تغذیه ای محصولات نیز می باشد. شیر و فرآورده های آن نیز یکی از مهمترین مواد غذایی هستند که از لحاظ تغذیه ای جایگاه ویژه ای در سبد غذایی دارند و مصرف آن یکی از شاخصه های بهداشت و سلامت جوامع می باشد. استفاده از انرژی مایکروویو به عنوان یک تکنولوژی جدید جهت فرایند شیر با هدف تولید محصولی با کیفیت بالا جهت فرایند شیر پیشنهاد می شود. این امواج که از نوع امواج الکترومغناطیسی هستند بر خلاف روشهای پخت متداول، باعث تولید حرارت از درون مواد غذایی می شوند. در این تحقیق دو روش مداوم ونیمه مداوم برای استریلیزاسیون وپاستوریزاسیون شیر با استفاده از مایکروویو پیشنهاد می شود. نتایج نشان می دهد که علیرغم سالم سازی شیر توسط مایکروویو در دمای متداول جهت پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون و با مدت زمان کمتر، حفظ بسیار بیشتر ریزمغذی ها و ویتامین ها مانند تیامین را خواهیم داشت. لذا استفاده از این روش علاوه برحصول اهداف صنعتی، باعث تولید محصولی با ویژگیهای نزدیک با استانداردهای جهانی خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.