مقاله افزایش تولید آراشیدونیک اسید از خرمای ضایعاتی به وسیله قارچ مورتیرلا آلپینا CBS 574.68


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله افزایش تولید آراشیدونیک اسید از خرمای ضایعاتی به وسیله قارچ مورتیرلا آلپینا CBS 574.68 دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله افزایش تولید آراشیدونیک اسید از خرمای ضایعاتی به وسیله قارچ مورتیرلا آلپینا CBS 574.68  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افزایش تولید آراشیدونیک اسید از خرمای ضایعاتی به وسیله قارچ مورتیرلا آلپینا CBS 574.68،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله افزایش تولید آراشیدونیک اسید از خرمای ضایعاتی به وسیله قارچ مورتیرلا آلپینا CBS 574.68 :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
با افزایش روزافزون آگاهی عموم مردم در مورد سلامتی در چند دهه اخیر، تمایل بیشتر به استفاده ازمحصولات غذایی سالمتر،در جامعه افزایش یافته است. در این راستا تولید اسیدهای چرب ضروری از جمله آراشیدونیک اسید (امگا ۶) یکی از مهمترین اسیدهای چرب ضروری مورد نیاز بدن، از قارچ رشته ای مورتیرلا آلپینا مورد توجه قرار گرفته است. در این مطالعه تاثیر عوامل سن کشت و میزان تلقیح روی بازده تولید آراشیدونیک اسید و چربی کل و شکل قارچ بررسی شد. از خرمای ضایعاتی به عنوان منبع کربنی و از پودر سویا به عنوان منبع نیتروژنی استفاده گردید.بهترین سن کشت، ۳روز با بازده تولید آراشیدونیک اسید ۸۳۲/۹۲mg/L در مقایسه با سن ۵ روز (۳۴۵/۸۸mg/L) به دست آمد. در ادامه، بهترین میزان تلقیح ۱۰% به دست آمد که تولید چربی کل و آراشیدونیک اسید (۲۹۵۶/۰۶mg/L، و ۸۱۷/۲۸mg/L به ترتیب) بالاتری را نسبت به ۵ و % تلقیح نشان دادند. بررسی شکل قارچ مشخص نمود، با افزایش میزان تلقیح اولیه، اندازه گویچه ها افزایش یافته ولی همگی به شکل گویچه های پرمانند باقی مانده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.