مقاله بررسی خواص فازی و نورتابی رنگدانه نانو بلور بلور+SrMgAl2SiO7: Eu2 و رنگ سنجی فسفرهای نهایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خواص فازی و نورتابی رنگدانه نانو بلور بلور+SrMgAl2SiO7: Eu2 و رنگ سنجی فسفرهای نهایی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خواص فازی و نورتابی رنگدانه نانو بلور بلور+SrMgAl2SiO7: Eu2 و رنگ سنجی فسفرهای نهایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص فازی و نورتابی رنگدانه نانو بلور بلور+SrMgAl2SiO7: Eu2 و رنگ سنجی فسفرهای نهایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خواص فازی و نورتابی رنگدانه نانو بلور بلور+SrMgAl2SiO7: Eu2 و رنگ سنجی فسفرهای نهایی :
مقاله بررسی خواص فازی و نورتابی رنگدانه نانو بلور بلور+SrMgAl۲SiO۷: Eu۲ و رنگ سنجی فسفرهای نهایی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در علوم و فناوری رنگ از صفحه ۲۵۱ تا ۲۵۶ منتشر شده است.
نام: بررسی خواص فازی و نورتابی رنگدانه نانو بلور بلور+SrMgAl۲SiO۷: Eu۲ و رنگ سنجی فسفرهای نهایی
این مقاله دارای ۶ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رنگدانه
مقاله نانو بلور
مقاله رنگ سنجی
مقاله گسیل آبی
مقاله سل – ژل
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در این تحقیق پس از تهیه یک رنگدانه معدنی با ساختار SrMgAl۲SiO۷: Eu۲+ به روش سل ـ ژل، سعی شد تا مشخصه های نورتابی، رنگی و ریزساختاری آن بررسی و تاثیر زمان پخت بر روی خواص فسفر نهایی با استفاده از آنالیز پراش اشعه ایکس (XRD)، دستگاه اسپکتروفوتومتر و میکروسکوپ الکترونی پویشی (SEM) مطالعه گردد. همچنین با استفاده از معادله شرر روشن شد که با افزایش زمان پخت، اندازه بلورک ها افزایش یافته و اندازه بلور های رنگدانه نهایی پخت شده در دمای ۱۲۰۰oC، ۳۰-۴۰ نانومتر تخمین زده شد. به علاوه مشخص گردید که فسفر تلقیح یافته با یون های یورپیوم زمانی که تحت پرتو ۲۶۰ نانومتر تهییج می شود، یک نور آبی رنگ نسبتا خالص با مختصات رنگی (g=۰.۰۷۷، c=۰.۱۸۷) که مربوط به انتقال ۴¦۷®۴¦۶۵d۱ یون های یورپیوم است، از خود ساطع می نماید که خلوص رنگی آن نیز با طولانی تر شدن زمان پخت افزایش می یابد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.