مقاله اندازه گیری قطر گلبولهای چربی به عنوان یک عامل کیفی مهم در شیر خام گوسفند
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اندازه گیری قطر گلبولهای چربی به عنوان یک عامل کیفی مهم در شیر خام گوسفند دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اندازه گیری قطر گلبولهای چربی به عنوان یک عامل کیفی مهم در شیر خام گوسفند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری قطر گلبولهای چربی به عنوان یک عامل کیفی مهم در شیر خام گوسفند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اندازه گیری قطر گلبولهای چربی به عنوان یک عامل کیفی مهم در شیر خام گوسفند :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
چربی در شیر به صورت گلبولهای چربی است. اندازه گویچه های چربی تاثیر مشخص و قابل ملاحظه ای بر میزان تولید در فر|آیندهای مختلف شیر دارد. هر قدر گویچه ها بزرگتر باشند، راحت تر از شیر جدا می شوند. بطور کلی ، اندازه گلبولهای چربی شیر می تواند به عنوان معیاری جهت شناسایی و تشخیص گونه ها و همچنین نژادهای داخل یک گونه از یکدیگر به کار برده شده شود.بررسی قطر گلبولهای چربی شیر گوسفند بسیار حائز اهمیت است چرا که اندازه آن در شیر گوسفند نسبت به شیر گاو وبزکوچکتر است واین ویژگی باعث افزایش قابلیت هضم آن می شود و برای اطفال وافرادیکه دچار سوهاضمه یا اختلالات گوارشی هستند خاصیت درمانی دارد.در این مطالعه قطر گلبولهای چربی شیر دو نژاد گوسفند فشندی و زند با استفاده از دستگاه Lazer difraction اندازه گیری شد و نتایج نشان داد قطر گلبولهای چربی شیرنژاد فشندی نسبت به زند کوچکتر است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.